Doğumun gecikmesine Öneriler

Arkadaşlar 40. haftamız doldu ancak henüz doğum gerçekleşmedi önerileriniiz varmı? neler yapmak gerekir.. endişeleniyorumm..

ben de 40 haftamı doldurmuştum ertesi gün sancılanmıştım o gün alışveriş yapmıştım poşet taşımıştım eğilip yer silmiştim bayağı yorulmuştum bunların sonucunda da gece sancılandım
ama endişelenmenize gerek yok bana drum 10 gün daha bekleyebiliriz demişti demek ki bebeğiniz yerinde mutlu bırakın istediği zamanda gelsin gerçi anlayabiliyorum son günlerde insanın sabrı tükeniyor
umarım sağsalim yavrunuzu kucağınıza alırsınız

ben de 40 haftamı doldurmuştum ertesi gün sancılanmıştım o gün alışveriş yapmıştım poşet taşımıştım eğilip yer silmiştim bayağı yorulmuştum bunların sonucunda da gece sancılandım
ama endişelenmenize gerek yok bana drum 10 gün daha bekleyebiliriz demişti demek ki bebeğiniz yerinde mutlu bırakın istediği zamanda gelsin gerçi anlayabiliyorum son günlerde insanın sabrı tükeniyor
umarım sağsalim yavrunuzu kucağınıza alırsınız

teşekkür ediyorum inşallah .. ancak bugün suyunun bittiğini öğrendim bu pazar bana sunni sancı verecekleer olmazsada sezeryan olacak.. ve ayrıca boynuna bir kez kordon dolanmış gibi gözüküyor dedi.. moralim alt üst canım çok sıkkkın..

Bence suyu bitmisse cok bekletmesin doktorun seni pazara kadar bile bekleme bence. Bende anne karninda susuz kaldigim icin 25 aylikken ameliyat olmaz zorunda kaldim.

Back
X