Doğuma Hazırlık Doğumun Kendisine Hazırlık

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Doğuma Hazırlık Eğitimine Katıldınız mı?

• Evet

OY: 0 0,0%
  • Katılmayı Düşünüyorum

• Katılmayı Düşünmüyorum

• Ankete Katılan
    12

psikologdenizce

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2014
17
5
3
Sevgili Anne Adayları,

Doğum Terapisti, Doğuma hazırlık eğitmeni ve HypnoBirthing eğitmeniyim.
Doğuma hazırlık deyince pek çok anne adayının aklına bebek odasını hazırlamak, ihtiyaçlarını almak, hastane çantası, bebeği eve götürmek için gereken şeyleri almak, doktor takibi, hastane seçimi gibi şeyler geliyor. İşin yüzde ellisi bunlar ise diğer yüzde elliside doğuma fiziksel ve psikolojik olarak hazırlanmaktan geçiyor. Buradada bilgilenmek ve eğitim almak oldukça önem taşıyor. Bu konu ile ilgili her türlü soruyu bana buradan yöneltebilirsiniz. Cevaplamak üzere bekliyor olacağım.
Doğuma hazırlık için ihtiyaçları gelin beraberce konuşalım.

Son düzenleyen: Moderatör:
merhabalar,
Doğuma hazırlık eğitimine istediğiniz hafta başlayabilirsiniz. (Tabi doğuma 3 gün kala olmamasını tercih ederiz...:)))
Eğer İstanbuldaysınız yakında Ataşehirde ço düşük ücretli bir staj grubu açacağım oraya katılabilirsiniz.

Yurt disindayim burda bir cok kursa gittim ama acikcasi ögretilen herseyi internette bulabiliyorsunuz yani cok fazla bi yararini göremedim insan ödedigi ücretten cok zamanina aciyor acikcasi

Merhabalar,
Benim doğuma hazırlık eğitimi anlayışım Hypnobirthing felsefesini temel alıyor ve bol bol gevşeme egzersizi yaptırmayı ilaç dışı rahatlatma tekniklerini uygulamayı öğretmeyi hedefliyor. tabiki bunlarıda okuyarak öğrenebilirsiniz ancak kursta yapacağınız pratiklerle daha çok içselleştirip doğumda kullanabiliyorsunuz.
Birde tabiki her kişinin ihtiyacı farklı olabiliyor. Siz okuyarak öğrenebilirken bazı kişiler bire bir yaşantılamayı tercih edebilecektir.

Back
X