Doğumun yaklaştığını gösteren belirtiler nelerdir

seydaozkok

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2025
89
5
1
Vücutta ne gibi belirtiler gözlemlediniz ve ne kadar süre önce belirti vermeye başladı bilgilendirir misiniz beni de

34ten itibaren sancı,kasılma, acilmam vardı 39+6da doğurdum, belirti melirti de fark etmedim, nişan da gelmedi, suyum da gelmedi, ha doğdu dogacak diye bekledik, doktor gece gunduz gel açıklık takibi yapalım doguracaksin dedikten beş gün sonra sabah kalktım silince hafif kırmızılık gördüm doktora gittim, üç cm açıklık vardi gene döndüm, yürüdüm bikac saat acikligim 6-7oldu, dogumhaneye aldılar suyum orada geldi, bir saat sonra doğurdum, ne belirti ne ağrı sancı, kaç hafta belirti yaşadım sonuç böyle gelişti

Karnınız asagıya iner kasıklarınız dolu dolu hissedersiniz .
Bebek hareketleri alan daraldığı ıcın biraz daha azalabilir korkmayın .
Bebek asagıya indiği için tuvalet ihtiyacınız artar .
Hafif ağrılar yalancı sancılar yoklayabilir kişiye göre değişir .
Belinize ağrılar gelir gider
Bacaklarda kasılmalar olabilir .

35+5 deyim rahim büyüdükçe
göğsümün altındaki kaslarıma dayandı . sindirim sistemim yavaşladı .nefesim zorlaştı .çok idrara çıkıyorum .bende ki belirtiler bu oldu mesela .

Bende şuan 33üm nasıl bir sancıydı ve kasılmaydı peki

Bende 33teyim henüz bebeğimin hareketleri çok güçlü ama vajına bölgesi belime arada bıçak saplanır gibi oluyor nefes alıp vermede güçlük çeker oldum bazen . Ve bugün bütün gün karnım kasıldı düzelmedi hiç ayaktayken de uzanırken de aynıı

Bende şuan 33üm nasıl bir sancıydı ve kasılmaydı peki
Karnın sertleşir bebek bölge bölge toplanır, yanlardan kasiga aşağıya doğru ağrılar geliyor, son dk ağrıları daha şiddetli oluyor ıkınma.hissiyle geliyor, şimdiden düşünme bunları, o vakit geldiğinde akıntıdan, ağrıdan sancidan anlaşılıyor, bana da anlaşılıyor dediklerinde kızıyordum da anlaşılıyor gerçekten, son haftalarda tedirgin bekleyip kendini strese sokma nasıl olacak ne olacak diye kaygılanma

He bide ben penguen gibi yeni yürümeye başlamış çocuklar gibi paytak paytak kaldım bebiş asagıya yüklendiği için böyle şeyler yaşıyoruz korkmayın .

Sol tarafınıza ılık bi duş alıp uzanın bi tane de çikolata yiyip biraz dinlenin .bebegınızı izleyin . Dinlendıkce ağrınız geçecektir ,geçmezse bi acile gider kendınızı rahatlatırsınız .

Akıntımda 3,5 gündür çok arttı enfeksiyon mu acaba diyorum ama kaç gün oldu

Yok son haftalarda benim de arttı, zaten baskıdan idrar kaciriyorda olabilirsin damla damla, ben doğumdan iki gün önce çok hafiflemiş tüm nefesim rahatladi, sanki hamile değildim dinginlik vardı vücudumda, bebiş iyice aşağıya indiği için çok tuvaletim geliyordu altta acayip dolu hissediyordum, nefesim midem.rahatlamisti, üstten şişlik doluluk yoktu, baskı yoktu ciğerlerime falan anlatabildim.mi bilmiyorum, iyice kapıya dayanmıştı yani

Bol bol su iç rahatlatır, dinlenmeyi de ihmal etme

Denildiği gibi karın aşağıya iniyo, sık idrar oluyo. Rahim yumuşaması karın yumuşaması oluyo. Sırt ve ağırlıklı bel ağrısı oluyo. Sanki vajinaya bişeyler batıyomuş hissi oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…