Doğumun yaklaştığını nasıl anlarız

ckmknagihan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2022
96
14
38
23
Merhaba kızlar bugün tam 37+5 haftalık olduk
Yaklaşık 4 gündür karnımda adet ağrısına benzer bir ağrı var ama sancı olarak girmiyor yalnızca kasık bölgemde huzursuz bir ağrı var ara ara geçiyor ama çoğu zaman hissediyorum. Onun haricinde arkadaşımın kınası vardı 2 gün önce orda biraz oynadım belim ağrıdı yani bunu oynamama bağlıyorum doğumla ilgisi olduğunu sanmıyorum. Bir de bu aralar gazım var ve her zamanki akıntım yoğunlaşmış durumda. Kasılma var ama ağrılı bir kasılma değil çok değişik hissettiriyor kasıldığında sanki biri bebeğimi tutup aşağı çekiyor gibi karnım sertleşiyor yüzüm kulaklarım falan yanıyor çarpıntım oluyor kasıldığında. Ama ağrı olmadığı için ve bu yaklaşık 4 5 gündür olduğu için doğum belirtisi diyemiyorum. Bebeğimin hareketleri de normal. Yani sorum şu ki acaba doğuma ne kadar kaldı artık kavuşmak istiyorum kızıma 🥹💕

bir kınaya daha gidin kızınızı kucağınız da bulursunuz 😄yapmayın öyle şeyler lütfen.
doğum zamanı yaklaşınca bebeğin haraketlerin de azalma olur,40. haftaya kadar yolu var doğumunuzun.
mide bulantılarına bebeğin dönüşüne bağlıyorum ben de yaşıyordum doktorla konuştuğum da bebek pozisyon değiştirdikçe mide baskı uyguluyor hareketleri ile o zaman miden bulanıyor demişti,
bel ve kasık ağrıları doğumun yaklaşma belirtileri arasında ama siz o günden sonra bunların olduğunu söylüyorsunuz,doktor kontrolüne gidin ne olur ne olmaz

bir kınaya daha gidin kızınızı kucağınız da bulursunuz 😄yapmayın öyle şeyler lütfen.
doğum zamanı yaklaşınca bebeğin haraketlerin de azalma olur,40. haftaya kadar yolu var doğumunuzun.
mide bulantılarına bebeğin dönüşüne bağlıyorum ben de yaşıyordum doktorla konuştuğum da bebek pozisyon değiştirdikçe mide baskı uyguluyor hareketleri ile o zaman miden bulanıyor demişti,
bel ve kasık ağrıları doğumun yaklaşma belirtileri arasında ama siz o günden sonra bunların olduğunu söylüyorsunuz,doktor kontrolüne gidin ne olur ne olmabir
Bel ağrım o günden sonra oldu ama ertesi gün geçmişti zaten yorulmama bağlıyorum onun dışındaki tüm yazdıklarım o günden önce 4 5 gündür olan şeyler
Yine de gideyim kontrole o zaman nolur nolmaz

Kontrole gidin erim
Kontrol zamanım henüz gelmedi ama doğum yaptıysanız sizde böyle belirtiler var mıydı acaba
Evet olmuştu ama belirttlr çok şiddetli değildi
İşte 41 haftaya kadar da hiç geleceği yoktu bebeğimin gittim doktora en son muayene olmaya bebeğin suyu tamamen bitmiş dedi doktor hemen doğumhaneye dedi meğerse o belirttilr oydu oyuzdn sizde bence bi doktora görünün sağlıklı bir şekilde kucağınıza alirsnz inşallah 🤗

Bel ağrım o günden sonra oldu ama ertesi gün geçmişti zaten yorulmama bağlıyorum onun dışındaki tüm yazdıklarım o günden önce 4 5 gündür olan şeyler
Yine de gideyim kontrole o zaman nolur nolmaz
daha sağlıklı olur,bu aylarda doğan bebekler de var neticede,son haftalar insan kendini daha ağırlaşmış hissediyor,

Kontrole gidin erim

Evet olmuştu ama belirttlr çok şiddetli değildi
İşte 41 haftaya kadar da hiç geleceği yoktu bebeğimin gittim doktora en son muayene olmaya bebeğin suyu tamamen bitmiş dedi doktor hemen doğumhaneye dedi meğerse o belirttilr oydu oyuzdn sizde bence bi doktora görünün sağlıklı bir şekilde kucağınıza alirsnz inşallah 🤗
İnşallah çok teşekkür ederim.

Back
X