Doğumunuz ne zaman başladı

burcurass

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2024
58
26
3
33
Doğumunuz kaçıncı haftada başladı . Benim ilk gebeliğim 39+5 im halen belirti yok

37+5te açılmam fazla olduğu için doğuma alımdım. açılma dısında hiçbir doğum belirtim yoktu. yatısım yapıldıktan 9 saat sonra bebeğim doğdu

Umarım benim de vardır kasılmalarım başladı ama yalancı kasılmalar olduğu için açılma oluyor mu bilmiyorum
doktor çatı muayenesi yaptı mı? benim ilk muayeneyi 36.haftada yapmıştı ve 2-3 cm açılmam vardı. 37.haftada 4-5 cm oldu

5 cm açılma var diyip suni verdiler bana taclanma oldu beni çatala aldılar suniyii kolumdan çektiler bütün sancılar da onunla beraber kesildi doktor ikinsana dio yok olmuyor yapamıyorum dedim yine verdi suniyii :)) suni sayesinde doğurdum resmen öncesinde de o kadar korkardım ki suni alcam diye o an iyi ki aldım dedim.
Suni den o kadar korkmayın süreci hızlandırıyor sadece.

40+3 e kadar tık yoktu. O gün başladı ve aynı gün doğurdum.

Çok teşekkür ederim içim rahatladı . Dayanılmaz bir sancı mı peki

Suni sancı ben de aldım. Yeterince ıkınamamıştım epidurali kesmek zorunda kaldılar. Yalan söylemeyeceğim, O an sanki hiç geçmeyecekmiş geliyor, ama sonrasında unutuluyor. Korkmayın bence de, yukarıda yazıldığı gibi, doğumu hızlandıran bir şey.

Çok teşekkür ederim içim rahatladı . Dayanılmaz bir sancı mı peki
Yalan yok biraz kıvrandrıyor :) ama kısa sürüyor. Size tavsiyem ev hastane birbirine yakın ise hemen gitmeyin doğum sancıları geldi mi sıklığından anlarsınız zaten biraz evde çekin sonra hastaneye gidin.

Doktorum 40+0 da Vajinal fitille doğumu başlatalım dedi. Doğum sancılarımı tetikler mi bilmiyorum . Suni sancı mı verecek sonrasında bilmiyorum

Doktorum 40+0 da Vajinal fitille doğumu başlatalım dedi. Doğum sancılarımı tetikler mi bilmiyorum . Suni sancı mı verecek sonrasında bilmiyorum
40+6 ya kadar müdahale edilmez. Sonrasında suni verilir yada sezeryane alınır. 40+0 erken ama vajinal fitil tam olarak ne yapar nedir bilmiyorum şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…