Doğup,büyüdüğü şehirden ayrılmak zorunda kalanlar?Zor muydu alışmak ?

benim için şehir değiştirmek zor değil, önemli olan mekan değil kişilerdir,
sevdiğim adam yanımda olduktan sonra,1-2 tanede arkadaş edinince her yer cennet benim için.
kendini böyle olumsuz şartlandırma, sonuçta gideceğin yerde Denizli yani,
benim gibi doğunun ücra bir köşesinde köy gibi bir ilçeye gitseydin ne yapardın tatlım.

Orda hiç yapamazdım valla, düşünemiyorum bile :)
Tabi canım önemli olan kişiler, işte benim gittiğim yerde kimsem olmayacaktı maalesef....

Benim için zor oldu ama buna çoğu sebep kişiler oldu...
Herkes öyle olacak değil ya :34:
Eşin yanında olduğunu hissettirirse ve de bir iki arkadaş edinirsen hiç de zor olmaz.
Sadece alışmak biraz zaman alır :34:

Benim için zor oldu ama buna çoğu sebep kişiler oldu...
Herkes öyle olacak değil ya :34:
Eşin yanında olduğunu hissettirirse ve de bir iki arkadaş edinirsen hiç de zor olmaz.
Sadece alışmak biraz zaman alır :34:

Benim eşim bile yokki :))))))) Ah ah . Ama eşi ile bir yere gidenler için alışması zor olmasa gerek diye düşünüyorum .

Orda hiç yapamazdım valla, düşünemiyorum bile :)
Tabi canım önemli olan kişiler, işte benim gittiğim yerde kimsem olmayacaktı maalesef....

öyle deme hayat bu, belki yıllar sonra yolun buralara düşer :1:
gittiğin yerde şimdilik kimse olmayabilir ama olmayacak anlamına gelmez,
belki hayatının yönünü değiştirecek biriyle tanışırsın,
belki hayatının aşkını,ruh eşini bulursun,
belki bazı şeylerin kıymetini daha iyi anlarsın,olgunlaşırsın,
belki mükemmel arkadaş ortamın olur
belki hayatının en güzel yıllarını geçirirsin orda,
bunların hepsi olma ihtimali eşit olan şeyler.
sadece Denizli için demiyorum,bütün hayatın boyunca şehir değiştirmen gerekirse olumlu düşün bol şans :54:

öyle deme hayat bu, belki yıllar sonra yolun buralara düşer :1:
gittiğin yerde şimdilik kimse olmayabilir ama olmayacak anlamına gelmez,
belki hayatının yönünü değiştirecek biriyle tanışırsın,
belki hayatının aşkını,ruh eşini bulursun,
belki bazı şeylerin kıymetini daha iyi anlarsın,olgunlaşırsın,
belki mükemmel arkadaş ortamın olur
belki hayatının en güzel yıllarını geçirirsin orda,
bunların hepsi olma ihtimali eşit olan şeyler.
sadece Denizli için demiyorum,bütün hayatın boyunca şehir değiştirmen gerekirse olumlu düşün bol şans :54:

Çok çok sağol, teşekkür ediyorum güzel ve değerli yorumun için :)
Aynen hayat bu hiç belli olmaz, belki de sürekli yer değiştiren bir hayatım olucak :)

valla bbende gıttım ama deprresyona girdim ne kötüydü ya aklıma gelıoyrda tüm dengem alt üst olmuştu

geri nasıl kaçıcamı bılemedım.
hiç arkadaşımda yoktu zordu ,birde yaşım 19 falandı bu yaşımda olsa daha başka bakardım belkı bılemıyorum

Alışılyor be güzellik:) insan zamanla nelere alışmazki ben senin yerinde olsam korkmam ve değişik bir şehirde yaşayacak olmanın güzelliklerine bakarım şöyle ki; kendine has yaşam stilii geliştirceksin,o şehrin güzelliklerini keşfe çıkacaksın,yeni dostlar edineceksin ve böylelikle hayata yeni bir merhaban olacak ne güzel:16: bu soruya fazlaca pembe cevap verdiğimi zannetmeyesin çükü ben doğduğum yerden doyduğum yere kadar öyle memleket gezdimki herbiri ayrı güzellikte hiç korkma tatlım :34::16:

Istanbuldan nufusu yaklasik 10,000 olan bi "sehir"e tasinmistim. Ustelik bu sehirde deniz yoktu, istanbula cok uzakti, cooooookkkk uzakti, baska kitadaydi, turkce konusulmuyordu, farkli bi kultur vardi vs vs..

Benim durumum seninkinden cok daha zordu anlayacagin. Baslangiclar cok zor olur heleki gitmek istemiyorsan. ama zamanla alisirsin. ozellikle ise gireceksen, bu sana cok yardimci olur. Hayatta en hosuma giden arkadaslik tipi is arkadasligidir. Kendine arkadas edindiginde hayat senin icin kolaylasir. ayrica evde yalniz kalmaktan korkacaksan kopegini de gotur.. ama asil sorun ne biliyor musun? Eger gidersen, yalniz eve cikarsan, kendi duzenine alisirsan, sonrasinda baba evine girmek zor gelir insana :D her kapidan bi insan cikiyormus gibi hissedersin. insan yalnizligina da alisip, seviyor..

Back
X