doguracakmışım!

13 mayıs gece 3 te çok zor ilk başşta suni sancı daha sonra sezeryanla ilerieyen çok zor bi dogum yaptım.bebegim şuan küvezde dua edin :59:

ay canım yaaa, ne kadarlık doğdu? nasıl şimdi bebeğinin durumu? inşallah bi an önce kucağına alırsın, mis kokusunu doya doya içine çekersin. dualarım seninle..

Geçmiş olsun.Tabiki dua ederiz:) bebeği kokla yerimize.İyi haberlerinizi bekliyoruz.
Küçükmü doğdu neden küvözde

37.haftada dogdu dogum anında akcigerlerine su kaçmış ama çok şükür çıktı şimdi küvezden. rabbim herkesin yavrusuna saglık sıhat versin hepsini korusun sizlere çok teşekkür ediyorum.

canım yaa girip girip bakıyodum haber var mı diye..sonunda yazmışsın. çok sevindim. Allahım sağlıkla büyütmeyi nasip eder inşallah. darısı da bizim başımıza olsun..

hepinize çok teşekkür ediyorum insan bazen hiç tanımadıgı yüreklerin dahi duasını duyunca mutlu oluo darısı burdaki tüm hamişlerin başına inş.saglıkla sıhatle.....

canım şükür kurtulmuşsunuz,rabbim güzel günler göstersin ikinizede...:nazar:

neden sezeryana aldılar canım,zor oldu demişsin açılmanmı olmadı,sezeryanmı zordu?

37.haftada dogdu dogum anında akcigerlerine su kaçmış ama çok şükür çıktı şimdi küvezden. rabbim herkesin yavrusuna saglık sıhat versin hepsini korusun sizlere çok teşekkür ediyorum.

canım çok geçmiş olsun.şimdi nasıl bebeğinin durumu??iyidir inşallah.allah sağlık uzun ömür nasip etsin..

canım geçmiş olsun, neden küveze aldılar 37. haftada doğduğu için mi, yoksa akciğerlerine su kaçtığı için mi?kilosu ne kadardı?

9 saat suni sancının ardından sezeryan a aldı doktor o gece hiç bitmicek sandım gece 3.30 gibi kızım dünyaya geldi erken dogdu die almadılar küveze dogarken cigerine su kaçmış 6 gün küvezde yattı.

allah analı babalı büyütsün canım bebeginle ömür boyu saglıklı mutlu yaşarsın inşallah.
bende gecen hafta sezeryan oldum emirimiz dünyaya geldi bi sorun yasamadık hamd olsun..

çok güzel seni merakediyordum inanırmısın rabbim saglıklı sıhatli büyütmeyi nasip etsin aynı hafta içinde dogurmuşuz:1: çok şükür geçti ama...

Back
X