Doğuma Hazırlık Doğuramıyorum :(

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ben 40+6 da doğuramadım :)
Merdiven in çık , yürüyüş ılık duş yok kâr etmedi.
Doktor eve gidin eşinle ilişkiye gireceksiniz dedi. Diğer gün doğum yaptım sor istersen doktoruna , gerçi o da söylerdi gerek görseydi . 42 haftaya kadar yolu var canım çok az kalmış dayan:KK66:
Sağlıkla al inşllah kucağına...
Esime soyluyorum ama adam isyemiyor korkuyorum diyor bilimsel olarak elli kez aciklasamda istemiyor :(

Merhabalar bende bugun katildim foruma.Oncelikle kolay bir dogum dilerim canim.Bende 10 gun once 3.dogumumu yaptim.Benim cadi da gelmek bilmedi bir turlu 40+5'ti.Doktorum sabah 7 gibi vajinal fitil uyguladi.Eger sancin olmazsa serumla takviye ederiz dedi.Saat 13:00 gibi aniden bir sanci basladi.Nst de %70 lerdeydi.Acilmam 2 saat boyunca 3 cm de kaldi.Tabi sancilar yerinde durmadi %100 u buldu.Dayanamiyorum acilmada yok alin artik sezeryanla diye bagiriyordum.2 saat sonra dogumhanede takip edelim dediler.Dogumhaneye indik.Ebe muayene etti.Aaaaa 8 cm olmus hadi kalk dedi.Sok olmustum ama nasilda seviniyorum bitti az kaldi birazdan hepsi bitecek diye kendimi yatistirmaya calisiyordum.Aktif sancim sadece 4 saat surdu ama ne sanci.Ilk 2 dogumumu dogal sancimla yapmistim ve 10 saat kadar azar azar sanciyla gecirdim 7 cm kadar hic bagirmamistim.Yani anlatmak istedigim sanci evresi mudahaleli dogumda kisa ve keskin oluyor.Korkma cesaretli olmaya calis.Insallah ikinizde sag salim kurtulursunuz.Bu arada benim doktorumda hic cati muayenesi yapmamisti.Ben sirf merakimdan aksam vakti sancim var diye hastaneye gitmistim.Ebe muayene etmisti ve 1 cm demisti incelmede yok demisti.Dogum
aninda bile okudugum yorumlar aklima geliyordu.Ya acilma olmazsa bu sancilari cekip cekip sonu sezeryanla biterse diye cok korkuyordum.Ama cok sukur doktorum inatci cikti.Normal dogabilecek bir cocuk hic gerek yok sezeryana diyip odadan cikti.
Coook guzel olmus dogumlariniz Allah banada nasip etsin insallahhh.... saglikla buyutun yavrularinizi... darisi bana oldun insallah artik ömür boyu hamile kalcakmisim gibi geliyor :)

Back
X