Doguranlar yardim edebilirmi

babisim

oglum rabbime emanet <3
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2010
309
9
68
İsveç
erken dogum riskim vardi herzaman ama ben 36. haftaya kadar geldim
ama iki gundur karnim sert ve bi turlu duzelmedi yurumekkte bile zorlaniyorum duzensiz sancilarim geliyor ama cok siddetli dayanamiyorum yani surekli akinti akiyor ama artti iki gun dur resmen siril siril akio akintim normalmidir bunlar

cnim bence hemen bir doktora git,hem sanci var hem akinti var diyosun.rabbim sag salim kucagina almak nasip etsin

ayy hemen gıt dogur. bebısını al kucagına :) ben daha 22.haftadayım sabırsızlanıyorum

duzensiz sanci kasilma bunlar acilmanin isareti labilir nasilda sabirlisin ben olsam doktorun yolunu tutmustum

Ben 34.hafta dogum yaptim..ama mecbur sezeryandi benimkisi..dogum sancilari duzensiz olmaz..eger sancin varken yatip uzandiginda geciyorsa dogum sancisi degildir..ama burada soz konusu olan "risk" ise bence bir an once doktorunla konus,Allah'tan hayirlisi olsun diyelim.

mrb öncelikle Allah hayırlsıyla sağlıkla kucağına versin yavrunu
ama biraz belitilerin var gibi geldi bana bende 36 haftam bitti 37 girdim doğumyaptım sabah kalkınca pembe bi akıntı geldi sonra anında sancılarım 3 dk ya düştü hastaneye gittiğimde artık dk sürmüyodu
ama karnım sert deildi su şeklinde akntıda gelmedi hiç açılmam olmadı çünkü ama bi arkadaş demiş açılma olunca akıntı gelebilir sen hiç durma doğru doktra şiddetli sancı şekmeden doğum yapablrsin ölede olabilir

düzensiz kasılmaları önemseme de eğer akıntın şarıl şarılsa zarın delinmiş olabilir dr.dan ultrason yapmasını iste bebeğinin suyu azalırsa enfeksiyon kapabilir allah kolaylık versin bebişine de sana da

canım suyunda geliyo olabilir. bazılarında su akıntı şeklinde geliyomuş.bence hemen doktoruna gitmelisin.

bebeğin suyu geliyo benimde böle olmuştu ama ben bilmiyodum normak kontrole gittim suyu azaldı diye ertesi gün doguma cagırdı doktor suni sanci verdi
bence doktoruna telefon et ve mutlaka görün suyunun azalarsa enfeksiyon kapar bebek kakasını yapabilir

ne kadar da saburlısınız böyle bir durumda dra gitmek en mantıklısı erken doğum riskiniz de varmış madem hayırlı doğumlar olsun

sürekli deil arada yokluyo bde bu ara doguran cok var cevremde onları
gördükce burda okudukca kasılıyorum heralde psikolojik
benım haftaya persemde planlı sezeryan ondan önce gelmez heralde

aslında bazı günler cok sancım oluyo cok kasılıyorum özellıkle yorulunca
daha cok oluyo ama bazende cok rahatım

aslında ben hıc istemedım sezeryan olsun ama
sekerim oldugu icin mecbur kaldım
agrısı sızısı olmasa aslında güzel bişe planlı herseyın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…