Dogurcak miyim?

mina retriever

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2016
2.960
1.544
63
Kizlar karnimda kasilmalar var. Karnim sertleşip yamuluyor bebek bi yerde toplaniyo. Ara ara da kasik agrim oluyo. Kasilma varken hareket etmiyo geçip yumusayinca hareket ediyo. Sizce normal mi bu kasılmalar? Suyum nisanm falan gelmedi. Oyle dayanilmaz agrilarimda yok. Sdce rhtszlik veren hafif kasik agrim oluyo. 2:05 2:22 2:37 2:55de oldu bu soylediklerim. Tecrubesizim.

9. Aydayim canm sabaha karsi 4de gecti sukur cok korktum
Yaklasmıs canim arada olur yalancı sancılar ama dogumun baslıyacagı sancıyı anlarsın daha kısa aralıklarla daha fazla gelır en cok belin agrır zaten ama kendını dinle bu aralar ınsalah saglıklı sıhhatli alırsın kucagına

Zaten dr a bile gidemedm ev kalabalk aile sorunlari bi yandan dusa giremedim bide fitil krem fln kullanmistim temizleyemedim diye doguruyo olsam evde dogurcam yani pis gicik insanlar yuzunden cok biktim ya burnumdan geldi hamilelik valla

Allah kolaylık versin canım hamılelıgın son haftaları cok zor geçiyor agırlasıyo insan tahammül kalmıyo ınsalah bebegini kucagına aldığında tek düşüncen o olur onunla zaman gecırırsın ınankı kafana taktığın ınsanlar seyler yavrunu kucagına aldığında gecıyo

Zaten o zaman hic birinin tartsma ortami yaratmasina izin vermem. Canmi cok sktilar 9 ay boyunca

Zaten o zaman hic birinin tartsma ortami yaratmasina izin vermem. Canmi cok sktilar 9 ay boyunca
Tabiki bebegin herşeyden onemlı olacak insanın tek gayesi evladı oluyo bakımıyla beslenmesıyle ilgilenirken dünya umrumda olmuyor ınsanın herseyın en iyisini en ıyı sekılde ilgilenmek istiyor ınsan

Tabiki bebegin herşeyden onemlı olacak insanın tek gayesi evladı oluyo bakımıyla beslenmesıyle ilgilenirken dünya umrumda olmuyor ınsanın herseyın en iyisini en ıyı sekılde ilgilenmek istiyor ınsan
Ay canm cok sagol ya valla icimi dokmesem evdekilere patlicam o da ayip oluyo sonradan uzuluyorum :) dertlesmek guzel oluyo

canim simdilik normla gozukuyit agtin siklastimi dogumun habercisi olabiliyor mesela 2dakkada 5 dakka da bur veya surekli agrin oluursa

canım benim personelimin de aynı sıkıntısı vardı. hatta bir kere çok tedirgin olmuştu doktora götürmüştüm acile hemen arabayla. bir şey çıkmamıştı. yalnız 38yi bitirirken sezaryana aldılar ama doğum günü sezaryan olmasaydı normal doğuracaktı. 38. haftaya dikkat et o yüzden. doktor kontrolünü ihmal etme.

38+4de bende sezeryan olcam zaten insallah bi sorun olmazsa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…