Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaslar sabah 5 ten beri kasilmalarim var adet sancisi gibi ordan belime atiyor
vajinamin ici sizliyor sanki erkrn dogum tehdidim vardi zaten ne dersiniz dogarmi sizce ?
arkadaslar sabah 5 ten beri kasilmalarim var adet sancisi gibi ordan belime atiyor
vajinamin ici sizliyor sanki erkrn dogum tehdidim vardi zaten ne dersiniz dogarmi sizce ?
Baska belirtiler (Nisan veya su gelmesi) gibi seyler yoksa ,yalanci kasilma da olabilir. Kac dakikada bir oldugunu kontrol edin ve doktorunuzu arayin.
Umarim baslamamistir dogum; daha baya bir haftaniz var. Bebek ne kadar icerde durursa o kadar iyi. Doktorunuz dogumu geciktirebilir; bence bir an once doktorunuzu arayin veya hastaneye gidin.
doktorumu aradim ve sonuc dunden beri hastanedeyim acilmam olmus tehlikeli bi durumdayim yani ama doktor engellemiyecegini söyledi dogurabilirim yani kizlar dua edin
doktorumu aradim ve sonuc dunden beri hastanedeyim acilmam olmus tehlikeli bi durumdayim yani ama doktor engellemiyecegini söyledi dogurabilirim yani kizlar dua edin