dogururmuyum acaba bugun

babisim

oglum rabbime emanet <3
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2010
309
9
68
İsveç
arkadaslar sabah 5 ten beri kasilmalarim var adet sancisi gibi ordan belime atiyor
vajinamin ici sizliyor sanki erkrn dogum tehdidim vardi zaten ne dersiniz dogarmi sizce ?

canımm. doğum yapanla daha ii cevap verir sana. ama inş biras dah bekler bebeişin

arkadaslar sabah 5 ten beri kasilmalarim var adet sancisi gibi ordan belime atiyor
vajinamin ici sizliyor sanki erkrn dogum tehdidim vardi zaten ne dersiniz dogarmi sizce ?

Baska belirtiler (Nisan veya su gelmesi) gibi seyler yoksa ,yalanci kasilma da olabilir. Kac dakikada bir oldugunu kontrol edin ve doktorunuzu arayin.
Umarim baslamamistir dogum; daha baya bir haftaniz var. Bebek ne kadar icerde durursa o kadar iyi. Doktorunuz dogumu geciktirebilir; bence bir an once doktorunuzu arayin veya hastaneye gidin.

erken doğum tehliken varsa derhal doktora gidiyosunnn,kasılmalar tehlikeli olabilir..geçmiş olsun ttalım,ALLAH kurtarsın..

doktorumu aradim ve sonuc dunden beri hastanedeyim acilmam olmus tehlikeli bi durumdayim yani ama doktor engellemiyecegini söyledi dogurabilirim yani kizlar dua edin :(

Back
X