Doguruyorum nolur yardim

LiveY0urLife

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2020
34
-62
1
Sabah 9 da biraz su gelişiyle hastaneye gittim ama Ultrasonda su yeterli dendi. Nst de duzenli Sancim çıktı. Hafiften hissediyordum. Yatış verdi, istemedim eve geldim. Şuan o sıvı hala geliyo, arada şeffaf Yapışkan geliyor arada sıvı. Belimde geçmek bilmeyen şiddetli bi ağrı, Ayağa kalktıgımda dizlerim bağı çözülüyor yürüyemiyorum yürürken kaşıklarım ağrıyor. Yatınca sadece belim. Napmam lazim. 12 saattir böyle ağrı çekiyorum

Sabah 9 da biraz su gelişiyle hastaneye gittim ama Ultrasonda su yeterli dendi. Nst de duzenli Sancim çıktı. Hafiften hissediyordum. Yatış verdi, istemedim eve geldim. Şuan o sıvı hala geliyo, arada şeffaf Yapışkan geliyor arada sıvı. Belimde geçmek bilmeyen şiddetli bi ağrı, Ayağa kalktıgımda dizlerim bağı çözülüyor yürüyemiyorum yürürken kaşıklarım ağrıyor. Yatınca sadece belim. Napmam lazim. 12 saattir böyle ağrı çekiyorum
Valla biz buradan napabiliriz ki çok kızdım size gidip hastanede çekin su sancinizi lütfen :(

Bunu gercekten burayami soruyosun icinde bi can tasiyosun nie bu kadar cahilce davraniyosun kusura bakma senin suan yaptigin bu yani😱Kalk git hastaneye !!!

Doguruyorsunuz hastaneye gitmelisiniz neden ciktiniz

Canım eşinin desteğiyle yürü lütfen biraz yürümen doğumunu kolaylaştırır. Hemen bir duş al . Sonra hemen duş alamayacaksın ve duş vücudunu rahatlatır. Eşin beline masaj yapsın çömelip kalkma egzersizleri yap. Hurma ye 🤔 bebeğin ve senin hastane çantanızı arabaya koy. Gerekli kişilere haber ver ve en önemlisi sakin ol. Doktorun ile iletişimde kal. Yeni bir gelişme olduğunda bilgi ver kendisine. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın 🤲🏻

neden evdesiniz acaba ben sabah kontrole diye gittim iki saat sonrada dogurdum az sancim vardı hele ki ikinci dogumsa daha hizli gelişiyor evde dogsun mu istiyorsun bacim

Arkadaslar sakin olun. Hastaneden geldim zaten. Emin olamadım Sancıyı evde cekeyim diye eve geldim. Suya gireceğim streslendm sabahtan beri ağlıyorum zaten Sizden çok ben düşünüyorum emin olun. Çok sıklaşmadı sancılar ev daha iyi olur diye düşündüm Sakin olun

Sancınız ne kadar sürede bir geliyor? Doğumunuz başlamış gibi ama siz eve gelip forumda cirit atıyosunuz tuhaf.

Buraya yazacağına bi hasteneye git kardeşim ya ,niye geldin hastaneden kafaya göre iş mi olur
Arkadaşlar hanımefendi doğum yapacak ve sancısı yeni başlamış açılması da yok. Siz neden kendisini tersler şekilde konuşuyorsunuz? Öneriniz varsa yapın yoksa es geçin gidin. Nedir yani ? doğuma giden insanın morali mi bozulur?

Arkadaşlar hanımefendi doğum yapacak ve sancısı yeni başlamış açılması da yok. Siz neden kendisini tersler şekilde konuşuyorsunuz? Öneriniz varsa yapın yoksa es geçin gidin. Nedir yani ? doğuma giden insanın morali mi bozulur?
Bizde onun iyiliği için yazıyoruz heralde ne biliyorsunuz açılması yok diye emin olabilirmisiniz...

Canım eşinin desteğiyle yürü lütfen biraz yürümen doğumunu kolaylaştırır. Hemen bir duş al . Sonra hemen duş alamayacaksın ve duş vücudunu rahatlatır. Eşin beline masaj yapsın çömelip kalkma egzersizleri yap. Hurma ye 🤔 bebeğin ve senin hastane çantanızı arabaya koy. Gerekli kişilere haber ver ve en önemlisi sakin ol. Doktorun ile iletişimde kal. Yeni bir gelişme olduğunda bilgi ver kendisine. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın 🤲🏻
Teşekkürler cevap icin. Sabahtan ağlaya ağlaya hastaneye gittim Eşim sabahtan beri ağlatıyor beni Hastaneye yatmadım iyce stres oldum annemin yanına geldim. Millet güle oynaya gider bizimkide okula çocuk yolluyor sanki. Sabahtan beri ağlıyorum

Arkadaslar sakin olun. Hastaneden geldim zaten. Emin olamadım Sancıyı evde cekeyim diye eve geldim. Suya gireceğim streslendm sabahtan beri ağlıyorum zaten Sizden çok ben düşünüyorum emin olun. Çok sıklaşmadı sancılar ev daha iyi olur diye düşündüm Sakin olun
Ozmn doguruyorum diye baslik atma biz sakiniz doguran sensin elbetteki bizden fazla dusuneceksin bebegini ozmn sen sakin ol ve basligini ve yazdiklarini duzenle.mesela nekadr sklikda agrim gelirse gitmeliyim tada suan soyle birsey hissediyorm ne yapsam iyi gelir diye sorsan kimse bisi demez!!!

Ayy korkuyorum ben böyle durumlarda ..inşallah bi avazda kurtulursunuz... Ama ben durmayın gidin diyorum yinede elimde değil

Back
X