Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaslar merhaba 2 hafta sonra ankara gazi hastanesinde serhat şipara burun ameliyatı olcam nasıl bi doktor oldugunu bilen biri yardım edebilirmi doktorum 100 150 lira masraf cıkar gerisini sgk karsılar dedi bilen biri yardımcı olabilirmi
Arkadaslar merhaba 2 hafta sonra ankara gazi hastanesinde serhat şipara burun ameliyatı olcam nasıl bi doktor oldugunu bilen biri yardım edebilirmi doktorum 100 150 lira masraf cıkar gerisini sgk karsılar dedi bilen biri yardımcı olabilirmi
kizlar o doktorlari taniniorum bilmiorum ama ameliyat sonrasi surec cookk cokk sancili olmayin ameliyat falan doktor ince diye benm burnuma kikirdak uygulamis ve biz bunu konusmamistk siz orda yatarken hersey oblarin ellerinde ne umup girioruz nasil cikioruz lutfen olmayin bakin ben cok pismanim 4 ay oldu patates gbi tombul sosis gibi duruyo suratimin ortasinda butun hayatim bitti sizde yapmayin eminim ole cookk cokk daha guzelsinizdir suratinda okadat belli oluyo ki yapma oldugu benmle ayni zamanda ameliyat olanlar herkezin burnu suan sis yada biz ole oldugunu dusunmek istioruz burun kökumuz yok gozlerimizin yanindan basliyo burnumz kutuk gbi kapkalin nasil kalicagm.ne olucagm belli degil sizi tanimiyorum lutfen de bana kizmayin yasadgm seler kotu cnku ayni seleri baskalrinin yasamasini istemiorum bana bunu bir kisi soleseydi suan eskisi kadar guzel mutlu ve huzurlu olucaktim lutfen beni dinleyin hayatinizi mahvetmeyin ufak bir torpu islemyse cok sisliginiz olmuyo yada simaniz degsmiyo ama o burun kirilip en yeni bastan sekil veriliosa inanin bana aynadaki goruntunzu taniyamiyosunuz ben yaptm siz yapmayin