Tüp Bebek Merkezleri doktor arayışı lütfen yardım

Mutlu1anne

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2016
6.012
10.197
248
arkadaşlar merhaba, 26 yaşında çikolata kisti hastasıyım. sağ tarafta 5 cm kist ve sağ tüpümde genişleme olmakla birlikte sol yumurtalık ve tüpte sıkıntım yok. 16 yaşında ameliyat olmuştum bu kistten acilen kistler dönüp kopma noktasına gelmişti çünkü. ne yazık ki nüksetti.2 yıllık evliyim daha önce çocuğum olmuyor diye doktora gitmedim. bu rutin kontrollerimi hep bekarken yaptırıyordum. şimdi artık doktora gitmeye karar verdik. her şeye yeni başlıcaz. sizden ricam nolur bana doktor ve merkez önerisinde bulunabilir miisniz İstanbul'da?

Geçmiş olsun Can'ım eğer özel has. Tercih ediyorsan durumun varsa düşünmeden acıbademe git derim , Halkalı tarafında acıbadem var orda SSK geçiyor bence .. Yada İbrahim çelebi var oda cok iyi doktordur öneririm Can'ım oda Gazi Osman paşa medikal park hastanesinde ,tekrardan geçmiş olsun

Geçmiş olsun Can'ım eğer özel has. Tercih ediyorsan durumun varsa düşünmeden acıbademe git derim , Halkalı tarafında acıbadem var orda SSK geçiyor bence .. Yada İbrahim çelebi var oda cok iyi doktordur öneririm Can'ım oda Gazi Osman paşa medikal park hastanesinde ,tekrardan geçmiş olsun
çok teşekkür ederim canım bahçeci düşünüyorum bende ama güvenç bey mi mustafa bey mi karar veremedim:(

Tabi Bahçeci cok iyi bende Mustafa Bahcecı hastasıyım benim bebeklerin mimarıdır Can'ım sen kist deyince başka yerler önerdim tatlım yolun acık olsuncanım şimdi bi daha okuyunca yazını anladım sen Bebek için Dr arıyorsun :) Can'ım benım kafa uçtu ikizlerden, her konuyu danışabilirsin tüp Bebek'le alakalı ben atlattım o günleri çok şükür şimdi ikizlerim kucağımda Can'ım

Tabi Bahçeci cok iyi bende Mustafa Bahcecı hastasıyım benim bebeklerin mimarıdır Can'ım sen kist deyince başka yerler önerdim tatlım yolun acık olsuncanım şimdi bi daha okuyunca yazını anladım sen Bebek için Dr arıyorsun :) Can'ım benım kafa uçtu ikizlerden, her konuyu danışabilirsin tüp Bebek'le alakalı ben atlattım o günleri çok şükür şimdi ikizlerim kucağımda Can'ım
yaaaaa gerçekten mi çok mutlu oldum şuan konuşabilceğim biri var. bende en başndan beri mustafa beyi arıyorum ama bi kaç bi şey okudum tereddütte kaldım:(

İlgilenme kısmında yoğunluktan dolayı sorun olduğunu erkek tahlillernin yapılmadığını maddi konularda çok katı olduklarını falan. Tabi bu herkeste olacak bir şey değil ama bilmem biraz uzaklaştırdı beni bu yorumlar. Bende semra kahramandan randevu aldım içime sindi inşallah memnun kalırım.

Back
X