Doktor bi görselleştirme yaptı sizce nasıl?

Gevezefyz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2019
95
26
88
30
Doktor bi görselleştirme yaptı burnum uzun olduğu için kısalma çok mümkün değil anladığım kadarıyla. Ben aslında uzunluktan şikayetçiyim ama sizce yeterli olur mu bu buruna ?
8E7F1A39-E695-47FE-9C8A-7F210FA885DA.webp

Eklentiler

• 2FD2414F-35C5-4A33-8AD4-73CD4471DF4A.webp
    2FD2414F-35C5-4A33-8AD4-73CD4471DF4A.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 223
doğal burnunuz zaten çok güzel. gerek yok bence de, yapılan görselde de bir fark göremedim

Dogal hali elbette guzel ama yapilirsa sadece burun sirtinda oynama yapilacagindan fazla bir degisim olmayacakmis gibi gelir ama onemli olanda bu dogali bozmadan yapabilmek basarili bir calisma eger yapabilirse simdi burda yazan arkadaslarimi cok severim selam hepsine ama ufak elestiri getiricem eee hatunlar siz yeni yaptirdiniz guzel de oldunuz :)

Alacağınız narkoza değmez.
Gayet güzelsiniz şuan, illa estetik olacağım diyorsanız daha altın orana uygun ve ifadenizi değiştirecek bir şey olmalı.
Yoksa boşa eziyet.

Dogal hali elbette guzel ama yapilirsa sadece burun sirtinda oynama yapilacagindan fazla bir degisim olmayacakmis gibi gelir ama onemli olanda bu dogali bozmadan yapabilmek basarili bir calisma eger yapabilirse simdi burda yazan arkadaslarimi cok severim selam hepsine ama ufak elestiri getiricem eee hatunlar siz yeni yaptirdiniz guzel de oldunuz :)
Sana seviom🥰😂

Burnunuz gayet güzel ben sizin yerinizde olsam yaptırmazdım burun ameliyatı süreci cidden zor hele ki burun bakımı falan. O yüzden yaptırmayın derim bir de doktorun yapacağı burunla suan ki burnunuzun arasında hiçbir fark yok

Bence de karakteristik bir burnunuz var ve sizi ne rahatsiz ediyor bilemiyirum tabi ama asla kotu bir goruntusu yok. Ben olsam yaptirmam, cunku cikan sonuc mevcut burnunuzdan daha kotu olabilir, sorunlar cikabilit. Sizin fotograflariniza bakinca degmez diye dusunuyorum.

Burnunuz çok güzel. Yapılan görselde çok büyük bir farklılık değişim göremedim. Yinede kendinizi nasıl iyi hissedicekseniz onu yapın ama bu hali gayet iyi:KK54:

Back
X