Doktor bir hata mi yapti?

Benim de dortlu testim riskli cikti iki doktora gidiyorum testi yapan doktorum 17+0 haftalik diye yazmis oysa ayni gun diger doktorumun olcumlerine gore 15+6 haftalik.benim de icimde kusku var acaba doktor yanlis olctu ondan mi sonucum riskli cikti diye.tekrar yaptirmayi dusundum testi ama hangisine inanicaksin dedi doktorum ayrintili icin bir profesor tavsiye etti randevumu aldim su an ayrintili ultrasona girmeyi bekliyorum
Tekrar yapılmazmis öyleymiş kuralı. Benı ayrıntılı rahatlattı.

Tekrar yapılmazmis öyleymiş kuralı. Benı ayrıntılı rahatlattı.
Arastirdim cok bu tur testlerde en onemlisi gebelik haftasinin fogru yazilmasi ve ultrason olcumlerinin dogru yapilmasiymis.gebelik haftasini ultrason olcumune gore yazdiklarina gore benim ikisi de fazla hesaplanmis demek oluyor.bilmiyorum bir hafta ne kadar farkeder ama iste gene de insan rahatlamak icin bir seyler ariyor.23 haziranda ayrintili randevum canim insallah ben de sevinerek donerim ayrintilidan.sen kacinci hafta yaptirmistin

Arastirdim cok bu tur testlerde en onemlisi gebelik haftasinin fogru yazilmasi ve ultrason olcumlerinin dogru yapilmasiymis.gebelik haftasini ultrason olcumune gore yazdiklarina gore benim ikisi de fazla hesaplanmis demek oluyor.bilmiyorum bir hafta ne kadar farkeder ama iste gene de insan rahatlamak icin bir seyler ariyor.23 haziranda ayrintili randevum canim insallah ben de sevinerek donerim ayrintilidan.sen kacinci hafta yaptirmistin
İnşallah. Ben 18 de yaptirdim ikili kötüydü amniyosentez için erken gittim.annenin hormonal değeri olduğu için bebekle alakası olmadan bile yüksek çıkıyormuş. Senin kaç çıktı.

İnşallah. Ben 18 de yaptirdim ikili kötüydü amniyosentez için erken gittim.annenin hormonal değeri olduğu için bebekle alakası olmadan bile yüksek çıkıyormuş. Senin kaç çıktı.
1:110 risk cikti amniyosentez yaptirmayi dusunmuyorum diye 21.haftaya aldim.insallah guzel sonuclar aliriz Allah'in izniyle

Back
X