Doktor boş gebelik dedi Ne yapmalıyım bilmiyorum 😔

Slhc-34

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2018
14
1
86
30
Son adet tarihime göre 7+1 haftalık hamileyim kese biraz büyüdü ama içinde bebek yok boş gebelik dedi doktor. Son adetlerim düzensizdi geç döllenme olabilir mi bilmiyorum. Ne yapmalıyım lütfen cevap verin biraz daha beklemeli miyim kürtaj için

9. Haftaya kadar vakti var. Baska doktorlara da muayene olun. Usg cihazi kalitesi onemli.

Bende bir boş gebelik geçirdim. Biraz daha bekleyin ben 9.haftada kürtaj olmuştum ama hiç üzülmeyin ben kurtaj sonrası hemen hamile kaldım kızım bir aylık şu an

Bende bir boş gebelik geçirdim. Biraz daha bekleyin ben 9.haftada kürtaj olmuştum ama hiç üzülmeyin ben kurtaj sonrası hemen hamile kaldım kızım bir aylık şu an
Merhaba yanlış anlamazsanız bir şey sorucam bende bugün boş gebelikten kürtaj oldum, siz kürtajdan sonra ilk adet olmayı beklediniz mi? Ne zaman ilişkiye başladınız?

Merhaba yanlış anlamazsanız bir şey sorucam bende bugün boş gebelikten kürtaj oldum, siz kürtajdan sonra ilk adet olmayı beklediniz mi? Ne zaman ilişkiye başladınız?
İlk 3 hafta ilişki yasak dedi doktor zaten kanamam uzun sürmüştü 40 gün felan. Kanamam bitti bir hafta sonra normal adet oldum. Yumurtlama testleriyle takip edip yumurtlama günlerini değerlendirdik o ay hamile kalmıştım

Ben bugün kürtaj oldum doktorum bugünü adetinin birinci günü farzet 1 ay sonra bebekle gelirsin yanıma falan dedi yani korunmama gerek olmadığını ima etti ben de doktoru mu dinlemeliyim beklemeli miyim emin olamadım açıkcası

Ne kadar süre sonra adet olmustunuz ve ne zaman hamile kaldınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…