Doktor bulamama

emsaleymen

Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2017
279
278
18
33
kızlar benim gibi olanlar varmı benmi cok inceliyorum 10. Haftamız 3 doktor değiştirdik ilki hastane cok ilgisizdi ne kilo ne tansiyon hiçbişeye bakmıyorlardı hastaneyi değiştirdim cok ğnlü bir doktora gectim kadının epey hastası var ama oda ilk gün ilgilendi sonra ki haftalarda direk ultrason resmi verdi sorularıma hep ukala yanıtlar cok fazla hastası oldugu için 5 dk ultrason resmi verip gönderiyor 3. Doktorum idrar yollarında kücük bir enfeksiyon gördü. İlaç verdi verdiği ilaç yan etki yaptı geceyi hastanede gecirdik kendisine ulsamadık simdi baska doktora gidicem sanssız mıyım yoksa ehvamlımı bilmiyorum ama bikaç cümle kursun istiyorum doktorum nasıl oldugumu sorsun mesela bir sürü para veriyoruz umarım artık tuttururum

Seni çok iyi anlıyorum bende yaşadım aynı seyleri sonunda adam gibi birine denk geldim tuketmem gereken yoğurt markasına kadar veriyor inşallah sende bulursun :KK200:

Seni çok iyi anlıyorum bende yaşadım aynı seyleri sonunda adam gibi birine denk geldim tuketmem gereken yoğurt markasına kadar veriyor inşallah sende bulursun :KK200:
İnşllah valla ya her doktora durumlarımı anlatmak zor ama doğum içinde güven duymalıyız jmarım bu seferki doktorum iyi olur

Bende bulamadım yarın 3. Kez başka doktora gideceğim :110:Denizli'de var mı bildiğiniz memnun kaldığınız doktor kızlar ??

Gitmediğim hastane gitmediğim doktor kalmamıştı...

Acıbadem hst.
Akademi hst.
Konak hst.

Hepsinde en az 2 doktora gittim...

En son izmit - başiskele Vm medical parkta emin beyden memnun kalmıştım fakat gebeliğim zorunlu olarak sonlandırıldı...

Gelme imkanın varsa medical parkı öneririm...

Ben yine gebe kalsam gideceğim doktor Emin hakverdi olacak...

Back
X