Hep yaziyorum yazmaya da devam edicem doktorlar sihirbaz degiller,burun ameliyati da hokuz pokuz gosterisi degil,bir ameliyatla burunu cikarip yerine yeni bir burun takmiyorlar.elindeki burun nasilsa onunla en iyi sekilde ne yapilabilir onu yapmaya calisiyorlar.Bende burun ameliyati olmayi dusunuyorum,ameliyati dusundugum doktorun hastalarinin oncesi sonrasi resimlerine bakiyorum,o kadar guzel yaptigi burunlar varki,resmen sanat,doktoruma aynisi yap desem mumkun degil aynisini yapamaz,kizin burunu zaten guzelmis aslinda,cilt yapisi da ince deri,bendeki burunla mumkun degil cikmaz yani.doktofan ve ameliyattan cok hastanin burun yapisi,cilt tipi,vucidin iyilesme hizi, kikirdak yapisi hatta ameliyati kaldirma bunyesi bile kisiden kisiye degisir.herkez farklidir,kimseyle kendinizi karsilastirmayin.Oncelikle en azindan alti ay beklemede kalin,sislikleriniz insin,burun tam otursun sonrasinda doktorunuzla irtibata gecersiniz.Gorunuse gore de cok da guzel olmus burnunuz.Bir kac ay sonra burnunuzun odemleri gidince mutlakaki burnunuz biraz dusecek delikleriniz cok daha kuculecek,suan sislikten olabildigince kalkik geliyordur size buda delikleri buyuk gormenize neden oluyor.gecmis olsun bu arada bence cok guzel olmus hayirli olsun