doktor degistirince

sema colak

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2015
759
272
103
herk3se merhaba daha onceki konumdan hamile oldugumu ve normal dogumdan cok korktugumu bu yuzd3n doktorumla simdiden konusmak istrdigimi nasil konusabilecegimi cekndigimi yazmistim bilebler bilir.

Ben gittim bi sekilde konusmaya calistim ama dogru duzgun ilgilenmedi bile sonra konusuruz deyip yolladi beni.

Bu yuzden baska doktora gitmeyi planlaiyprum ama gittigimde hamilelik takibi icin geldigkmi nasil soylemeliyim yanii sira bana geldigjnde odaya girecegim sonra ne diyecegim bana yardimci olur musunuz?

Lutfen kirici olmayin cekingen olmak benim istedigim birsey degil bu konu yuzunden cok mutsuzum hayatim mahfoluyo yenmeye calisiyorum ama yavas yavas oluyo bi anda duzelmiyo.

Kirici yorum yapmaktanda şöyle olmalisin boyle olmalisin demektense sordugum soruya cevap verirseniz cok mutlu olurum.

Buraya yazdığın gibi diyeceksin işte

Şikayetiniz ne deyince hamilelik takibine geldim

Şimdiye kadar yok muydu doktorun diyecek vardı ama ben başka doktor ile devam etmek istedim diyeceksin oldu bitti

"Merhaba, hamileliğimin 28. haftası içindeyim. Önceden x bey/hanım ile takip ediyorduk bu süreci. İlk hamileliğim ve açıkçası korkuyorum, aslında o doktorumdan da memnundum ama yeterli iletişimi sağlayamadığımızı düşündüğüm için yeniden doktor arayışına girdim maalesef. Sizi birkaç arkadaşım tavsiye etti, bu konularda biraz çekingen kalıyorum ama beni telkinlerinizle rahatlatacağınıza inanıyorum." deyin.

İlgili ve sıcak bir doktorsa zaten alır yürür bu konuşmadan sonra.

ayni hastanede farkli bir doktormu yoksa baska hastanemi eger baska hastaneyse ozelse ara bi sor belli bir haftadan sonra kabul etmiyorlar ama genelde 30 hafta oluyor tahlilerini sonuclarini yanina al tamamdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…