Doktor değiştirme

Annem buraya gelecekti ama planlar değişti bana bakabilmesi için benim onların yanına gitmem gerekiyor maalesef, doğumumu sizin yaptırmanızı istiyordum çok üzgünüm dersin. Belki sana o şehirde bir doktor bile önerebilir.
Aynısını bi arkadaşım da söyledi muhtemelen de bu cümleleri kuracagim

Ahh ahh sen uzak bir yere gidip orda dogum yapacagin icin doktor degistiriyorsun,peki ben napim:bicak: doktorumdan cok memnunum super biri 1 bucuk senedir taniyorum ama dogum ucreti cok pahali odeyemicem bu sebeole baska bir hastane bulmam lazim ben nasil dicem bilemiyorim
Senin de Allah yardımcın olsun senin durumun benden daha vahim tatlim

Kızlar herkese ıyiaksamlar. Sorunuma lütfen çare bulun şimdi ben 34haftalik hamileyim ve muglada yaşıyorum ancak doğum için kendi ailemin yanına gitmem lazım ve doğumu orada yapicam nasip olursa bugün dr kontrolüm vardi muglada ve dr yola çıkabileceğini söyledi ama ben bugün doktoruma ven mersinde doğum yapicam diyemedim şimdi de içim içimi yiyor keşke çekinmeden söyleseydim sonuçta bebise de ben de deo kadar hakkı var ben kendimi cokkk suçlu hissediyorum ve biz yarın nasip olursa yola cikicaz ama dr haberi yok şimdi yarın gitsem ben durumu anlatsam burada yalnız olduğumu bana bakacak kimse olmadığını mersinde ailemin yanında doğum yapmam gerektiğini söylesem hellalesip bi de güzel bi paket çikolata yapıyorsam vedalaşsam olur mu ama kapıyı çalıp içeri girip nasil başlıycam cümlelerime bilmiyorum ne olur bi akıl verin şimdiden teşekkür ederim
Bence problem olmaz..ailemi görmeye gitmiştim orda doğum yapmal zorunda kaldim sikintıli bir sureçti falan dersin.dogumdan sonra bebeği alıp git bence hediyenide o zaman götürürsun.

Şimdi demen çirkin olur bence yani her şeyiyle ilgilindin ama kusura bakma dogum zor iş sana güvenmiyorum demek olur bu

Bence problem olmaz..ailemi görmeye gitmiştim orda doğum yapmal zorunda kaldim sikintıli bir sureçti falan dersin.dogumdan sonra bebeği alıp git bence hediyenide o zaman götürürsun.

Şimdi demen çirkin olur bence yani her şeyiyle ilgilindin ama kusura bakma dogum zor iş sana güvenmiyorum demek olur bu
Öyle mi dersin o kadar kafayı taktimki anlatamam aslinda dr mersine gidecegimi de bilmiyor hic de soylemedik bu zamana kadar ne yapcam ben yaaaa

Öyle mi dersin o kadar kafayı taktimki anlatamam aslinda dr mersine gidecegimi de bilmiyor hic de soylemedik bu zamana kadar ne yapcam ben yaaaa
Yani bu kadar stres yapma arkadaşim...ziyarete gittik sancım başladı doğumum mersinde gerçekleşti dersin.yani ben olsam dr gidip ben mersine gidiyorum doğum da orda olacak demezdim çunki böyle dersen güvensizlik yaratır.
Doğumdan sonra toparlanınca bebeğinide al hediyeni de al ziyarete git hemde açiklamanı yapmış olursun...
Sıkıntı yapma mecburi bir durum bu doktorada gidip açiklama yapma

Yani bu kadar stres yapma arkadaşim...ziyarete gittik sancım başladı doğumum mersinde gerçekleşti dersin.yani ben olsam dr gidip ben mersine gidiyorum doğum da orda olacak demezdim çunki böyle dersen güvensizlik yaratır.
Doğumdan sonra toparlanınca bebeğinide al hediyeni de al ziyarete git hemde açiklamanı yapmış olursun...
Sıkıntı yapma mecburi bir durum bu doktorada gidip açiklama yapma
Az once esimle de konustuk esim de yuzyuze konusmak cok daha kotu olmazsa tlf ile aciklar dogumdan sonra hediyeni goturursun diyor ban da bu mantikli geldi sanki bu arada cokkk tesekkur ederim tavsiyelerin icin

Yani sonuc olarak yanina gitmeyip tlf acsak olur mu sizce bi kac gun sonra ben de sasirdim ne yapacagimi

Sen de açık açık konuşsan belki san

Sen de açık açık konuşsan maddi durumunuzun şu sıralar sıkıntıda olduğunu belirtsen belki sana indirim yapar yapmazsa, zaten başka Dr a gideceksin.
. Konusacam canim sonucta param ve durumun neye yetiyorsa ona gore hareket etmekte fayda var.

Back
X