doktor dış gebelik veya düşük olabilir diyor; ((

eylul31

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2015
16
2
3
31
Kzlarr lutfenn acil yardimci olun kafama cook taktim cunkuu. ( 31aralkta hamile oldugumu ogrendim adetime 5gun kala yani ve hcg429.4 du 2gun sonra yani bugn olcturdum 522.6 tahminen bebek 4haftalk doktor alttan bakti tam bsy goremedi dis gebelik veya dusuk olabilir yarin bidha olctur hotmonu dedi.basina bole olay gelen varmii.((

Son düzenleme:
Kzlarr lutfenn acil yardimci olun kafama cook taktim cunkuu. ( 31aralkta hamile oldugumu ogrendim adetime 5gun kala yani ve hcg429.4 du 2gun sonra yani bugn olcturdum 522.6 tahminen bebek 4haftalk doktor alttan bakti tam bsy goremedi dis gebelik veya dusuk olabilir yarin bidha olctur hotmonu dedi.basina bole olay gelen varmii.((
canım benm ilk kan testimde 48,6 ydı adetim 5 gün geçikmişti doktor kimyasal gebelik demişti.Duymazdan gel değerin 1000 olana kadar bebiş göstermez kendini içini rahat tut değerin çok iyi

Degerin bana gayet normal vee iyi gibi geldi.. Doktor neden oyle bisey dedi anlamadm benin 1300 falandi anca gormstk bebegi

Back
X