Doktor Docent Tugrul Maral....Var mi onun hastalari?Bizde birlik olalim)

tugrulbey

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2013
74
2
36
35
İstanbul
Kizlar var mi onun hastalarindan?
amelyatlariniz nasil gecti?
ben hem meme hem burnumu yaptirdim...ikisinden memnunum:16:
siz??

$PhotoGrid_1389548151053.webp
ne zaman su ucu iniyor yaaa?????

Ewet bnde hem burun hem gögüs ameliyati oldum hata bu pazar Doc. Dok. Tugrul Maral a.....ve cooook mutluyum !!!! Herkeze ancak tavsiye ederim! HARIKA Hissediyorum!

Merhaba :-) bende ayın 19. da ameliyat olacağım Tuğrul beye, cok heyecanlıyım. Ama anladığım kadarıyla çoğunluk memnun kalmış

Tugrul beye ameliyat olmak isteyenlere fiyat konusunda yardimci olabilirim! !! Sebeb : bir cokkkk Arkadaslarim da ona gitti Hepsiiiiiiiiii memnun bnde dahil tabiki! fotolarima bakabilirsiniz!
Gercekten süperrrrr bir Doktor!

10 gün önce ameliyat oldum. Öncelikle belirtmem lazım daha önce ıkı defa burun estetiği ameliyatı oldum ikisi de tamamen başarısız oldu. O kadar acı çekiyorsunuz ümitleniyorsunuz e haliyle bi ücret ödüyorsunuz sonuc berbat olunca tamamen yıkılıyorsunuz. Bende hep bu seferde kötü olcak Kabusu başlamıştı. Şekil olarak kötü ve nefes alamadığım bi burun. Hatta gorustugum doktorlar 3. Ameliyatı yapmaya cesaret edemedi. Tesadüfen Tuğrul Bey’in hastası oldum görüşme sonrası içim çok rahatladı kendinden emin güleryüzlü bilgilendirici bi hekim. Hemen yapalım ameliyatı dedi. Ameliyatımı oldum arkadaşlar alçım çıktığı gün gerçekten inanamadım her zaman düzelmeyecek bi burun oldugunu düşündüğüm burun muntazam olmuştu ve 1 haftalık şiş ödemli olmasına ragmen harika duruyor. Şuan 10. Günüm morluk yok şişlik azaldı hergeçen gün dahada güzelleşen bir burnum var. Bikaç ay sonra daha da harika olacak eminim gören herkes de inanamıyor bu değişime. Burun estetiği çok önemli arkadaşlar ıkı defa basarısız amelıyat gecırmek buyuk şanssızlık oldu benım ıcın fakat tuğrul bey’in hastası olmak en büyük şansım oldu. Araştırın kafanıza göre her dr a gitmeyin bırakın işi bilen usta eller yapsın bunu. Ve benim ki gibi sorunlu bi burunu bile harika yapan doktorumun hiç dokunulmamış bi buruna neler yapar hayal bile edemiyorum. Şişliklerim indiğinde öncesi ve sonrası fotoğraf paylaşabilirim. Doktor hakkında merak ettikleriniz varsa elimden geldiği kadarı ile cevaplarım.
Sevgiler

Back
X