Seni çok iyi anlıyorum çok çok hem de. Çünkü eski sevgilim cerrahtı. Ve ben istediğim hiçbi zaman ona ulaşamazdım, o müsait olduğunda arardı, bu durum başlarda çok problem olmuştu yapamıcağımı seziyordum fakat çok sevmiştim, ve bu şekilde kabul etmeye karar vermiştim. Fakat çevremdekiler benim içime kurt düşürmeye çalışıyorlardı sürekli işte hastanede çalışan kızların genelde doktorlarla beraber olmak için hep etraflarında döndüklerini, onu rahat bırakmıcaklarını, doktor sevgiliyi elinde tutmanın zor olduğunu falan filan bi sürü şey, tabiki ben ona çok güvendiğim için bunları hiç önemsemedim. Fakat sonra ne oldu. Terkedildim ve öğrendimki hastaneden biriyle beraber. Sonradan düşünüyorum da, ordakileri benden çok daha fazla görüyordu, nöbetler falan derken hayatının büyük bölümü orda geçiyordu, beni ise haftada bir hatta bazen iki haftada bir görebiliyordu. Bunlar sebep değil tabi gerçek bi sevgi karşısında , demek ki sevmemiş diyorum.. Ama diğer yandan da şimdiki aklım olsaydı her gün hastaneye uğrar kendimi ona unutturmazdım, erkek millet böyle çünkü, bunu yapmaya zorluyorlar bazen, bende de hatalar vardı elbet, neyse olan oldu , hayırlısı olsun herkes için