tamam çok kutsal bi meslekleri var ama bukadar da çok çalışılmaz arkadaşım :) benim itirazım var bu duruma .. msn e gel :)
Evet canım =/
Tatlımbekledim ama gelmedin sen önce mail at adresini de ben ekliyim seni
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam çok kutsal bi meslekleri var ama bukadar da çok çalışılmaz arkadaşım :) benim itirazım var bu duruma .. msn e gel :)
ah ah benimkide dermi acep 1 saate yakın sohbet ettık ama her zamanda isten ızın alıp gıdılmıyokı face den de ekleyemıyorumkh gururdan
canım aslında sizinkide tam ilişki boyutuna ulasmamıs ve sen cok çok fazlasını yapmıssın sevıyorum bıle demıssın adamın ego tavan yapmış tabı e mesleğinin etkısıde var acaba bunlar her hoşbes olduklarına mı böyleler bence sen daha fazla bırsey yapma çoım zaman dıyosa vardır bır nedenı
vay süpermıs o zaman şekerim detayları da anlat benimde ilerletmem lazım nasıl oldu azıcık fikir ver sonrasında o mu düştü peşine
kız ben tacız edemiom nosu yok zaten faceden twittende ekleyemıyorum belki hayatında birisi filan vardır diye ôyle sap sap bekliorum![]()
ıste bilmıorum kı cnm 2 ay sonra gidicem o zamanki gidişata göre bakıyım dıyorum