Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar internette hep iki günde bir hcg iki katına çıkmalı diyor ama doktor bana bugün her gün iki katına çıkmalı dedi Kendisi aile hekimi ama doktor sonuçta yanlış bilmiyordur. Şimdi nasıl artması gerekiyor hormonun hiç anlamadım.
Hergun takip yapılmıyor en azından bana yapılmadı hic. Düzenli artış var mi diye bakiyorlar. Haftada iki haftada bir bakıyor. Niye gün gün artmasına takıldınki
Hergun takip yapılmıyor en azından bana yapılmadı hic. Düzenli artış var mi diye bakiyorlar. Haftada iki haftada bir bakıyor. Niye gün gün artmasına takıldınki
Çünkü gebeliğimi daha cumartesi öğrendim ve hcg 17 Di. Çok yeni bir gebelikmiş sanırım. Şimdi iki gün geçti kan verdim iki katına mı dört katına mı çıkması gerektiğini bilmiyorum yanlış olmasın istiyorum. Hamileliğin ilk haftaları riskli malum.
iki güne bir bakılıyor ve iki katına çıkması bekleniyor.. her gün iki katına çıkması gerektiğini ilk defa duydum, bence doktorunuzun aklı başka bi yerdeymiş o anda inşallah sağlıklı bir hamilelik süreci geçirirsiniz..