Doktor için yardım, kafayı yedim

Meyracc

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2018
823
1.490
63
41
İstanbul
Merhaba ben 16+6 haftalık gebeyim. Bu zamana kadar 4 Dr gezdim. hiç memnun kaldığım yardımcı olan bir Dr denk gelmedim. Bezmialem de 2 Dr a, bır özel Dr a, birde belediye Dr gittim. Ne tahlıllerde ,nede muayene de istediğim ilgiyi göremedim. Üstünkörü ultrasona bakıldı hep. Troidler sorunlu, kan ve vitamin yerlerde, Vajinal mantar yuzunden hayatım kabus durumunda ama Dr ne ilacı veriyor ne birsey yapıyor. 5 haftalıkken verilen folık asit dısında hic ılac verilmedi. Halsızlıkten zor yuruyorum ve obezite cerrahisi gecırmıs bir hastayım. Normal hayatımda bıle sureklı kan vitamin ilacı kullanıyordum. Bu benim basıma gelen bir şey mı yoksa tum drlar sadece ikili test yaptır detaylı ultrason yaptır dısında konusmuyormu. İkili testi yaptırdım sorun yok ama sormasam demediler bıle. Neolur akıl verin yada Dr önerisi İstanbul Avrupa yakasında Fatih civari olabilir. Birde cerrahpasa hastanesı nasıl orada Dr nasıl bilgisi olan var mı.

Merhaba ben uzun zamandır gittiğim doktoru öneririm özel muayenehanesi var Bahçelievler’de. Erkan Akan doktorumun adı memnun kalacağına eminim

Merhaba ben 16+6 haftalık gebeyim. Bu zamana kadar 4 Dr gezdim. hiç memnun kaldığım yardımcı olan bir Dr denk gelmedim. Bezmialem de 2 Dr a, bır özel Dr a, birde belediye Dr gittim. Ne tahlıllerde ,nede muayene de istediğim ilgiyi göremedim. Üstünkörü ultrasona bakıldı hep. Troidler sorunlu, kan ve vitamin yerlerde, Vajinal mantar yuzunden hayatım kabus durumunda ama Dr ne ilacı veriyor ne birsey yapıyor. 5 haftalıkken verilen folık asit dısında hic ılac verilmedi. Halsızlıkten zor yuruyorum ve obezite cerrahisi gecırmıs bir hastayım. Normal hayatımda bıle sureklı kan vitamin ilacı kullanıyordum. Bu benim basıma gelen bir şey mı yoksa tum drlar sadece ikili test yaptır detaylı ultrason yaptır dısında konusmuyormu. İkili testi yaptırdım sorun yok ama sormasam demediler bıle. Neolur akıl verin yada Dr önerisi İstanbul Avrupa yakasında Fatih civari olabilir. Birde cerrahpasa hastanesı nasıl orada Dr nasıl bilgisi olan var mı.
Tiroitler sorunlu derken? Halen normal sınırlara gelmedi mi tsh düzeyiniz? Bu çok önemli bir durum sorunlu deyip geçilecek bir şey değil. Dahiliye uzmanına belli aralıklarla gidip ölçüm yaptırıyor musunuz?

şimdi siz obezite cerrahisi geçirmiş bir bayan olarak özel doktor arayışına devam edin.bu geçirdiğiniz operasyondan bile riskli gebelik statüsünde olabilirsiniz.

Tiroitler sorunlu derken? Halen normal sınırlara gelmedi mi tsh düzeyiniz? Bu çok önemli bir durum sorunlu deyip geçilecek bir şey değil. Dahiliye uzmanına belli aralıklarla gidip ölçüm yaptırıyor musunuz?
İlk yüksek çıktı sonraki ay düşük yeni yaptırdım iyice düşmüş Dr diyorum bişey demiyor. İlk cocugum da yüksek troid tedavisi görmüştüm burda doğru düzgün bise göremedim

İlk yüksek çıktı sonraki ay düşük yeni yaptırdım iyice düşmüş Dr diyorum bişey demiyor. İlk cocugum da yüksek troid tedavisi görmüştüm burda doğru düzgün bise göremedim
Şuan tsh düzeyiniz kaç?

şimdi siz obezite cerrahisi geçirmiş bir bayan olarak özel doktor arayışına devam edin.bu geçirdiğiniz operasyondan bile riskli gebelik statüsünde olabilirsiniz.
Doğum konusunda bir risk teşkil etmediği söyledi. Tabiki dediğiniz gibi arayış içindeyim inşallah daha iyi bir çözüm yolu bulurum.

Serbest t3 2.25
Tsh 3.63
Tsh düzeyinizin hamilelik boyunca ideal şekliyle 2,5 un altında olması gerekiyor. Bende de aynı sorun olduğunu için yorum yapıyorum. tsh düzeyiniz düşük değil yani.

Bakın burada hangi trimester da hangi aralıklarda olması gerektiği belirtilmiş;

Son düzenleyen: Moderatör:
Tesekkur ederim iyice panik oldum abartıyorum galiba. İlginiz için tekrar teşekkür ederim

Tesekkur ederim iyice panik oldum abartıyorum galiba. İlginiz için tekrar teşekkür ederim
Kan ve vitaminler için multivitamin ve demir hapları yine doktor kontrolünde kullanabilirsiniz. Yani çaresiz dertler değil bunlar. İlk 3 ay multivitamin vermiyor doktorlar genel olarak sadece folik asit veriliyor. 2. 3 ayda decavit ve demir haplarına geçiliyor. Bence dahiliye doktorunuza danışın tiroit ilacınızın dozunun arttırılması gerekiyor olabilir. Rica ederim.

Doğum konusunda bir risk teşkil etmediği söyledi. Tabiki dediğiniz gibi arayış içindeyim inşallah daha iyi bir çözüm yolu bulurum.
obezite cerrahisi dediğiniz tüp mide ise risk teşkil edeceğini düşünüyorum diğer bir şey ise bilemem.çünkü insanlar ameliyatla birden zayıflayınca mecburen vitamin takviyesi ve iyi bir bakıma ihtiyaçları var.

Canim malesef bende ayni durumdayim.ozele gidiyorum memnun kalmadim 3 doktor gezdim.yesil akintim var hic biri tahlil bile yapmadı direk ilac yaziyolar ezbere bi memnun oldugum doktor var oda bana 2 saat uzakta her zaman gidemiyorum.simdi devlet hastanesine gitmeyi denedim nasilsa ozellerde ayni ilgi yok bisa para vermek sacma geldi.devlete hic degilse sürekli tahlilerini yapiyolar

Canım bende Fatihteyim şuan özel capadaki Ayşe şifa hanıma gidiyorum, Dr. İyi birisi ama örn. Şeker yüklemesi istemiyorum bir bardak meyvesuyu bile icemiyorum midem bulanir yarıda bırakırım dediğim halde mutlaka yaptir dedi, detaylıda da böyle söylemişti, böyle söylediği için yaptırdım, bebeğin böbreğinde sorun çıktı ama şuan hicbirsey yapılamıyor, ben aklıma taktiğimla kaldim. Yani herşeyi maktu istiyor kişiye göre değerlendirmiyor, ve doguma siz mi gireceksiniz diye sorduğumuzda nöbette değilsem, ararlar müsaitsen gelirim dedi. Bu yüzden biraz garip oldum doğrusu ben onun için gidiyorum çünkü o hastahaneye o girmeyecekse neden orda devam edip masraf edeyim. Başkası için önemli değil ama benim için önemli işte böyle şeyler.
Cerrahpasayi sormussun da, teyzem orda normal doğum yapti, paramparça ettiler kadını, bir ay yoğun bakımda kaldı o yüzden detaylı ultroson dışında hiç düşünmedim de orayı.
Kişiyi anlayıp bilen Dr .Bulmak çok zor umarım bulursun sende. Ben başka doktorlara da bakicam yine . Doğuma girmeyecekse girebilen bildiğim bir doktor da olsun

Merhaba. Eger fatih civarindaysaniz Bezmialemde Mehmet Serdar Kütük vsr. Kendisi riskli gebelik uzmani. Cok da tatli dillli ilgilenen bir doktor. Benim ikili testili, ayrintili ultrasonumi seker yuklememis herseyi o yapti. Docent oldugu icin muayenesi ucretli 100 lira.

Doktor kadin olsun dersen de Pakize Banu hanim var, o da bezmialemde prof muayenesi 150.tl

Merhaba. Eger fatih civarindaysaniz Bezmialemde Mehmet Serdar Kütük vsr. Kendisi riskli gebelik uzmani. Cok da tatli dillli ilgilenen bir doktor. Benim ikili testili, ayrintili ultrasonumi seker yuklememis herseyi o yapti. Docent oldugu icin muayenesi ucretli 100 lira.

Doktor kadin olsun dersen de Pakize Banu hanim var, o da bezmialemde prof muayenesi 150.tl
Tesekkurler yorumunuz icin.h Mehmet hocayı duydum iyi olarak banu hanimada ikili test icin gittim.Ama bezmialemde doğumla ilgili pek iyi yorumlar almadigim için gitmedim .Sizin bilginiz var mı acaba bu konuda ?
Yoksa benzer fiyat ödüyorum bende özelde muayene için, doğum fiyatı da bizim isteğe bağlı olduğu için en az 2.500 olacak , bezmialemde uygun olurdu en azından

Tesekkurler yorumunuz icin.h Mehmet hocayı duydum iyi olarak banu hanimada ikili test icin gittim.Ama bezmialemde doğumla ilgili pek iyi yorumlar almadigim için gitmedim .Sizin bilginiz var mı acaba bu konuda ?
Yoksa benzer fiyat ödüyorum bende özelde muayene için, doğum fiyatı da bizim isteğe bağlı olduğu için en az 2.500 olacak , bezmialemde uygun olurdu en azından
Bezmialem ile dogum icin hic konusmadim. Ben bayrampasa kolan hstamesih Murat bey e gidiyoeum duzenli olarak. Beznialeme testler icin gitmistim. Kolanda normal dogum 1750 sezeryan 2250 bu arada,bugun sordum bilginz olsun Murat bey de cok iyi bir doktor onu da dusunebilrisnz

Back
X