Doktor kararsızlığı

sipsip52

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2008
876
631
628
İstanbul
iyi akşamlar 27 haftalık gebeyim konumun içeriği gebeliğe ait olmadığı için buraya açmak istedim, Özel hastanede kadın bir doktora gidiyordum yaşadığımız iletişim problemleri nedeniyle başka doktor arayışına girdik.Tavsiye edilen iki doktor var fakat erkek böyle bi konuda erkek yada kadın olması ile ilgili asla bi ayrım yapmıyorum fakat bu çatı muaynesi ve doğum anında kendimi erkek olduğu için çok kasarmıyım diye korkuyorum sizin tercihleriniz neoldu bu yönde ? Artıları eksileri paylaşırsanız çok sevinirim

Doktorum erkekti. Dogumum da epidural sezeyandi. Ben problem yasamadim. Her merak ettigim seyi ya da endiselerimi herseyi cok guzel anlatiyordu. Ben memnundum doktorumdan.

iyi akşamlar 27 haftalık gebeyim konumun içeriği gebeliğe ait olmadığı için buraya açmak istedim, Özel hastanede kadın bir doktora gidiyordum yaşadığımız iletişim problemleri nedeniyle başka doktor arayışına girdik.Tavsiye edilen iki doktor var fakat erkek böyle bi konuda erkek yada kadın olması ile ilgili asla bi ayrım yapmıyorum fakat bu çatı muaynesi ve doğum anında kendimi erkek olduğu için çok kasarmıyım diye korkuyorum sizin tercihleriniz neoldu bu yönde ? Artıları eksileri paylaşırsanız çok sevinirim
ben gerilirim ve kadın doktor empatik olur diye düşünerek başlangıçta kadın doktor tercih ettim. Ancak sonra uzmanlığın daha önemli olduğunu acı şekilde tecrübe ettim. Hem takibimi hem doğumumu bir erkek dr yaptı. rahatsız olmama gerek olmuyordu, profesyonel ve sana alan tanıyarak rahatlamanı sağlıyor. uzmanlığa bakmanızı tavsiye ederim.

Bence rahat olacağınız doktor olsun. Siz arayınca ulaşabileceğimiz, sorulara net ,anlaşılır cevap verecek biri olmalı. Iyi bir doktor olursa kadin ya da erkek cati muayaneside doğumda iyi geçer

Şöyle düşünün adam günde kaç kişininkini görüyor ammaaan de kendi kendine 😊 benim doktorumda erkek ilk başta geriliyorsunuz ama sonra artık alıştım 😄😄 zaten incelemiyolar ultrasonu sokarken bakıyor bir o kadar üzerindede örtü oluyor sıkıntı yapma 😊

Canım benim de doktorum erkekti.sagolsun çok ilgilendi.dogum sonrası da kendisine gittim sürekli.kadin erkek ayrımı yapmadım ben.arastirdim bir iki muayenede doktora alıştım.tabii kadın da olsa erkek de olsa muayenede utanma olur normal o.ben kadın doktordan da utanırım.ama doğum zamanı utanmayı düşünemiyosun bile.sen rahat olacağın ve uzanan olan doktora git.

Bende bile isteye erkek kadın doğumcu tercih ettim bilmiyorum nedense kadınlar bana çok sert gelmiştir. Tamamen size kalmış birşey. Dilerim cinsiyet farketmeksizin iyi bir doktora denk gelirsiniz ki şimdiye kadar çoktan belirlemiş olmanız gerekirdi. Bu arada sadece çatı muayenesinde değil ara ara vajinal ultrasonda yapabilir. Sezaryen olursanız etrafınızda birsürü sağlıkçı olacak içlerinde erkekte olabilir sonda takılacak göbeğiniz açılacak takılmayın bunlara hamileliğinizin tadını çıkarın.

Hiç dogurmadım ama bebegınızı saglıkla alırsınız ınsallah elınıze demeye geldım

Bende daha rahat olurum dusuncemle ilk başta hep kadın doktor tercih ettim sonra belki de benim sanssizligima iyi bir kadın doktora denk gelmedim. Sonra
Erkek doktora yöneldim ve gayet memnun kaldım. Sanırım bu işler sans işi.
Iyinin cinsiyeti olmuyor.

Erkek doktoru tercih ettim
Cok iyi ettim

Doktorum erkekti

Hiç aklıma bu da erkek diye düşünmek gelmedi

Birlikte çalıştığı kadın doktor da vardı o da aynı idi yani onda da farklı
bir şey hissetmedim

Gönlünüzü ferah tutun, o doktor, siz gebe, karnınızdaki de bebek yani kişilikleri, cinsiyetleri değil konumları önemli

Sağlıkla kucağınıza alın huzurla büyütün

Alaninda cok taninan bir kadindi ilk dr um. Iletisim problemleri nedeniyle biraktim. Sonra gene oldukca populer bir erkek dr a gitmeye basladim ve neden populer oldugunu dahailk saniyede anladim. Iletisimi inanilmaz kuvvetli, rahatlatan ve samimi biriydi. Kararimdan hic pisman olmadim. Normal dogum yaptim. Zaten o an dr un erkek olusu vs akliniza bile gelmiyor. Bambaska bir an. Ps: dogum anindan once cati muayenesi saglikli sonuc vermez ;)

Alaninda cok taninan bir kadindi ilk dr um. Iletisim problemleri nedeniyle biraktim. Sonra gene oldukca populer bir erkek dr a gitmeye basladim ve neden populer oldugunu dahailk saniyede anladim. Iletisimi inanilmaz kuvvetli, rahatlatan ve samimi biriydi. Kararimdan hic pisman olmadim. Normal dogum yaptim. Zaten o an dr un erkek olusu vs akliniza bile gelmiyor. Bambaska bir an. Ps: dogum anindan once cati muayenesi saglikli sonuc vermez :KK66:

doktorunuz kimdi öğrenebilirmiyim😊

tamamen dr un tavriyla alakali bu rahat edip edemeyeceginiz.
dogumda degil ama kontroller sirasinda çok rahatsiz edici tavirlar sergileyen kadin dr larada denk geldim cok ilimli yaklsan erkek drlara da.
uzmanligi ve size yaklasimi iyiyse erkek drlarda rahat edersiniz.
zaten dogum aninda sezeryanda olsa normal dogumda olsu kimin ne yaptigi pek akliniza gelmez 😊
benim dogum dr um kadindi mesela onun disinda odadaki herkes neredeyse erkekti.
spinali baglayan sondayi takan vs.
dr sadece geldi dogumu yaptirdi dikti gitti eminim onun disinda kalan herkes daha cok gormustur 😁

dr um kadindi. cok severim kendisini. onemli olan rahat hissetmeniz bence. dogum anina kadar çatı muaynesi yapmadi bana.
zaten 2 3 hafta varken çati muayenelerini cok gereksiz buluyorum. sezeryana tesvik gibi geliyor bana.
normal dogum aninda da gercekten kim oldugunu gormuyorsunuz bile.
yine de benim tercihim kadindan yana olurdu imkan dogrultusunda.

Doktorun kadını erkeği olmaz. Bulunduğunuz yerde en iyisi kimse ona gidin. Cinsiyetinden dolayı puan eklemeyin ya da puan kırmayın.

Erkek doktor diyorum badka birsey demiyorum,cok daha ozenli ve ilgili oluyorlar,kadinlar cok on yargili direkt o kadar olmaz bizde dogurduk modundalar ,doktorum destek oldu erkekti ,dogumda cok iyi gecti ,voklu anestezi ile sezeryan oldum dikidi bile cok iyiydi

Back
X