Doktordan şimdi geldim. Kızım 2 ay 12 günlük. kilosu 4800 boyu 60 cm baş çevreside 39,2. Bıngıldağına baktı erken kapanıcak dedi.6 aydan önce kapanırsa ve bunun yanısıra kafa çevreside normalin altında ise takibi gerekiyomuş.Kafa çevresine de az dedi.gelişimide çok yavaş dedi.Mamayı yine arttırdık.Boyu uzun dedi. Şimdi bıngıldak olayı ve kafa çevresi olayı nee. Moralim bozuldu aklıma takıldı. Standart tabloya bakıyoprum ona göre normal. Sizinkiler nasııııııııııııııllll.Noooooooooooluuuuuuuuurrrr yazın..
canım benim endişelenme birincisi hiç bir zaman sadece bir dr.un yorumuyla hareket edip endişeye kapılma oooooooohooo onlara bakıcak olursakhep(ki tabikide önemli yorumları vardır doğruları vardır adamlar boşa dr. olmamışlar) yandık yani. bencede bebeğin normal ben bide 35 haftalık doğum yapmışştım neler dediler neler , ama maşallah Allaha çoookk şükür yavrumu şimdi çok sağlıklı kıldı. Allah büyüktür sen içini ferah tut bebişinle hep konuş canım inan bana çok faydası oluyor gelişimi için..:teselli:.
Endişelenme bebişinin ölçüleri oldukça normal. Doğduğunda baş çevresi ne kadardı.. Ortalama 1 cm artarmış baş çevresi.
ilk doğduğunda kilosu 3500 boyu 51 baş çevresi 35 ti.39,2 olmasına rağmen az dedi yaa.Offf..
Doktordan şimdi geldim. Kızım 2 ay 12 günlük. kilosu 4800 boyu 60 cm baş çevreside 39,2. Bıngıldağına baktı erken kapanıcak dedi.6 aydan önce kapanırsa ve bunun yanısıra kafa çevreside normalin altında ise takibi gerekiyomuş.Kafa çevresine de az dedi.gelişimide çok yavaş dedi.Mamayı yine arttırdık.Boyu uzun dedi. Şimdi bıngıldak olayı ve kafa çevresi olayı nee. Moralim bozuldu aklıma takıldı. Standart tabloya bakıyoprum ona göre normal. Sizinkiler nasııııııııııııııllll.Noooooooooooluuuuuuuuurrrr yazın..
ahhh Be Canım Sakın üzülme Aynı şeyi Doktorlar Banada Söyledi Bıngıldak Erken Kapanıyor çok Tehlikeli Dediler Ben Evham Yaptım Ama 7 Aylık Oldu Hala Bıngıldağı Açık Ve Bunu Söylediklerinde Bebeğim 3 Aylıktı Düşün Artık Yaniii...sıkma Canını Hiçbişey Olmaz Kuzunaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?