Doktor Muhterem Akdeniz

Bende Samsun’da tüp bebek için doktor arayışındayım Pervin karlı düşünüyorum ama muhterem hocayı da çok övüyorlar kararsızım

Kadın doğum doktorum 3 doktor önerdi Muhterem bey Mehmet bey ve Tayfun bey acaba neden Pervin hocayı önermedi o da çok duyulmuş bi doktor bilemedim

Bende tüp bebek tedavisine muhterem hocada 3 gün önce başladım .ilk tüp Bebek denemesi olacak benim ,yaş 42,altı yumurta var dedi,bir tane de kistim varmış ,gonal f 900 verdi hergun 225 ölçüde ignemi yaptım bugünde kontrole gideceğim yumurtalar ne alemde diye ,Rabbim hayırlara yazsın inşallah

Benim yumurta toplamam bitti 7 yumurtam toplandı 5i olgun çıktı 4 ü döllendi dondurulmuş 4 yumurtam var şuan adetimi bekliyorum transfer için muhterem Akdeniz hocamla başladım tedavimi çok iyi doktorum sonucumuzda iyi olur inşallah 🙏

Merhaba arkadaşlar,benim yumurta toplama bitti ,3 yumurta toplandı sadece bir tanesi döllenmiş,ikinci güne ulaşmış o da, Çarşamba sabah 5.gune ulaşıp ulaşmadığı belli olacak .tek yumurta olunca biraz üzüldüm ama hamile kalmak için de tek yumurta yeterli ,mevlam nasip eder inşallah

Selam kızlar ben de Mehmet Bilge Çetinkaya’ya yaptırdım ilk tüp bebek denememi ve pozitif oldu. İlgi alaka takip çok iyiydi. Zaten takip ve muayeneleri o yaptı Muhterem bey yumurta toplamamı yapmıştı. Her şey çok iyiydi ben tavsiye ederim

Muhterem Akdeniz hocadan bende memnun kaldım kızlar ilk denememizde tuttu ve şuan 2 aylık hamileyim 🥰

Gozunuzaydım cok sevindim hayırlısıyla kucagına alırsın inşallah 😍ben de ıkıncı cocık ıcın transfer dusunuyorız Allah izin ederse. Dondurulmus embriyo var o sekılde

Gozunuzaydım cok sevindim hayırlısıyla kucagına alırsın inşallah 😍ben de ıkıncı cocık ıcın transfer dusunuyorız Allah izin ederse. Dondurulmus embriyo var o sekılde
Amin inşallah teşekkür ederim canım ikinci çocuk için senden de güzel haber alırız inşallah sağlıkla sıhhatle 🥰❤️

Back
X