- 28 Eylül 2022
- 3
- 0
- 1
- 31
- Konu Sahibi Ysmmmmmmmmn
Kızlar merhaba Samsun Medicalpark Muhterem Akdeniz hoca da tüp bebek yaptırıp memnun kaldınız mı tedavi süreci nasıl
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben Pervin hocada tedavi gördüm ilkte oldu daha yeni gebelik haberini aldım diyebilirm arkdsminda öyle oldu öneririmBende Samsun’da tüp bebek için doktor arayışındayım Pervin karlı düşünüyorum ama muhterem hocayı da çok övüyorlar kararsızım
Lütfen üzülmeyin her şeyin bi vakti saati vardır inşallah en kısa zamanda güzel haberleri alırsınızOlmadi maalesefBeşinci güne gitmedi
Ben 2018de yaptırdım kendisine cok memnun kaldımKızlar merhaba Samsun Medicalpark Muhterem Akdeniz hoca da tüp bebek yaptırıp memnun kaldınız mı tedavi süreci nasıl
Amin inşallah teşekkür ederim canım ikinci çocuk için senden de güzel haber alırız inşallah sağlıkla sıhhatleGozunuzaydım cok sevindim hayırlısıyla kucagına alırsın inşallahben de ıkıncı cocık ıcın transfer dusunuyorız Allah izin ederse. Dondurulmus embriyo var o sekılde
Sağlıkla gelsin inşallahMuhterem Akdeniz hocadan bende memnun kaldım kızlar ilk denememizde tuttu ve şuan 2 aylık hamileyim![]()
Muhterem hocadan sonra Merve Cavıldak hocayla devam ediyorumSağlıkla gelsin inşallahbende 8 haftalık hamileyim takibini kim yapıyor acaba ben daha kimseyi bulamadım da
Merhaba hayırlı olsun, transfer ücreti ne kadar acaba medikal parkta?Muhterem hocadan sonra Merve Cavıldak hocayla devam ediyorum![]()