Doktor notu anlayamadim.

umaydeniz30

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2023
20
4
1
39
Merhaba, dış gebelik şüphesiyle üniversite hastanesine yönlendirilmistim. Ancak müdahale edilmedi, carsambaya gun verildi. Ve bir hekim notu hazırladılar. Ben anlayamadım. Anlayan varsa yorumlayabilir misiniz? Stres yaptım uyuyamıyorum.

"Uterus avf em kavitede 7.6 mm 5hf 1g ile uyumlu gs izlendi.Cornual gebelik dusunulmedi. Bilateral overler olağan. Kanlanma +/+ . "

Ben kesenin yeri olması gereken yerde mi onu anlayamadım. Lütfen yorumlayabilecek birileri varsa yardımını bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Cornual gebelik dusunulmedi demek dia gebelik dusunulmedi demek 5hafta 1 gunluk mus diger hafta kalp atisini duyarsiniz insallah 6 haftadan itibaren duyuluyor,

Çok teşekkür ederim,biraz fazla oluyorum afedersiniz ama, uterus avf em kavitede diye yazan bölümü de bizim dilimize cevirebilmeniz mümkün mü? Tekrar affınıza sığınıyorum.

Çok teşekkür ederim,biraz fazla oluyorum afedersiniz ama, uterus avf em kavitede diye yazan bölümü de bizim dilimize cevirebilmeniz mümkün mü? Tekrar affınıza sığınıyorum.
Rahim pozisyonunu ifade ediyor, uterus avf ters rahim değil normal konumlu rahim demek. Rahim içinde görmüş keseyi dış gebelik değil sağlıkla gelsin inşallah

Çok teşekkür ederim. İçimi rahatlattiniz. Çok sagolun. O kadar korktum ki birkaç gündür. Beni üniversiteye ameliyat diye yonlendirdiler çünkü. Baya iç kanama geçiriyor olabilirsiniz falan dediler. O nedenle hem şaşkınız hem de korkuyoruz. Endişem bu yüzdendi. Çok teşekkür ederim. N Nurs5825 puhumm ilginiz ve bilgilendirmeniz için çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…