Doktor olmak istiyorum:( oooof of

doktorcum_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
171
6
0
Gaziantep
Ben cok telas biriyim yahu insanin hergun girdigi denemede eli ayagi titrer mi?
Gecmisimde kotu seyler yasadim.. Kendimi mahvettigim oldu.. Ama son iki yildir kafam aydi ski bi seklde calisiyorum bu yil netlerim cok iyiken sinavda beceremedm son kirk dk hungur hungur agladim elim ayagim bosaldi nryseki osym pecete dagitmisti yani
Fena bi puan gelmesede tip istedigim icin tercih yapmadm. Bu yil hedefim sadece tip degil derece yapmak aileme emeklerinin karsiligini misliyle vermek istiyorum.
Dun oturdum baslama amacli bi deneme cozdum oyle soru cozme acisindan. Cikti sana 145 net! (160sorudan) bu turkiyede ilk 2bin 3bin demek..

Ya hani boburlenme amacli degil kafam cok calisir abim doktor ondan daha zeki oldugumu soyler hocalarm ama yapamiyorum elim ayagima dolasiyo iyi yapmam gerek diye debelendigimden psikiyatra gitmeyi dusundum ama bu yasta oyle ilac kullanmak da istemiorum olmadi en son oyle yapicam kendime hic guvenim yok
doktorcum_ bi doktor olaydi iyidi

ben de tıp için bi sene daha kalmşıtım, kesin tıp diyolardı, Çapayı istiyodum. Noldu biliyo musun ? yorucu bi hayatım vardı, anskiyeteymişim meğer daha nicesi de. Sınavda bişey atakları geldiği için 2. kez kaybettim onu. LİSE BOYUNCA BENİ ASLA GEÇEMEYENLER EN KÖTÜ 6-7 BİN OLDU, BEN Mİ ? DİYETİSYENLİK YAZDIM. ŞİMDİ ne diyorum biliyo musun keske zamanında psikytra gidip ilaç kullansaydım da çapada olsaydım su an. Bu yıl ağlaya ağlaya diyetisyenliğe baslıyorm. Zekama çok fazla güvenirim, çok da zeki derler beni tanıyan bana düsman olanlar bile. Ama yasadğım rahatszlklırm 2. kez elimden aldı. ve Su an cok daha fenayım. O yüzden benim hatalarımı yapma canmı, kendi sınav anlarımı gördüm sen de. BUNU KENDİNE YAPMA...

hayırlısı olsun da işte orada bir da eki kullandırdın bana.
doktor olarak hastalarınla bana neğğğğğ ben doktorum yağğğğ ben teşhisi iyi koyarım yağğğğğğğğ tarzı konuşıursan hiç doktor olma. hastaların asla güvenmez sana.

:26:d hmm hedefler yakinmis bende cerrahpasa istiyorum hyrlisi buymus demekki diyetisyenlikte iyidir saglik sonucta asla olmez umarm az da olsa istedign icin yazmissndir? biraz bakayim duzelmezsem gidecegim
cok utandim
onu sakasina koymustm ben :18:

Burda bir arkadas daha vardi.
O da ilk yilinda kazanamamisti sanirim ve tip istiyordu.
Nicki de "doktorol" du :)
1 Yilin sonunda baslik acti
sonunda doktor oluyorum kazandim diye :)

Bir seyi kirk defa soylersen olurmus dedik :)
Su an 2. sinifa gecmistir :)

Darisi sana olsun :)

bunu söyleyip seni daha fazla paniye sevketmek istemem ama öyle bir seneki insanın hayatını şekillendiriyor benim sınava özel değilde o sene başıma bi iş gelmişti o seneye geri dönsek ve günde bi kutu ilaç içmem gerekse inan tereddüt etmem

Ayn ne guzeeel bende istiyorum buraya doktorum_ doktor oldu diye yazmayi ayyyssss ins ins

nedense toplumuzda psikiyatri ilaçlarına karşı acayip bi ön yargı var.belki dr. ilaç tedavisi değil de terapi önerecek?hem ilaç verse ne olur ki?ben de 2. bebeğimden sonra lohusa depresyonuna girdim ve gittim psikiyatriye 6 ay düşük doz ilaç kullandım dr.eşliğinde azaltarak bıraktım ilacı şimdi çok çok iyiyim.öyle uyuşukluk falan yapmadı hiç .her ilaçın farklı bir etkisi var ve gerçekten çok işe yarıyor.bence beklemene gerek yok dr.a şimdiden git tedavi kısa soluklu olmuyor çünkü bir dahaki sınava kadar tamamen iyileşmiş olursun.

Yo onyargi degl aksine daha once bende aldim uyku duzeni ve zindelik icin vermisti psikiyatr dersler icin almistm. Ama iste anti depresanlar bazen ters etki gtrrebiliyor duygusal kisilerde bide ben kalp rahatsizligim var o yuzden ikinxi plana atmam gerekior ama giderm sanirm yakin zamanda

psikiyatrist değil. psikoloğa git. onlar ilaç yazamaz ancak psikoterapi yapabilr. ayrıca sanırım hırs yapmışsın biraz. bence hırslarının değil. isteklerinin hayallerinin peşinde koş.

çalış sıkı tut şimdiden. çalıştıkça kendine güvenin gelecek. kimseyle yarışma kendinle yarış. "bugün şu kadar dakikada şu kadar net yaptım" de. dersaneye gidiyorsundur bireysel olarak çözemediğin soruları çözdür. anlamadığın konuları çalış hocalarına sor. disiplinli ol. çok isteklisin anlattıklarından seni o kadar iyi anlayabiliyorum ki bir zamanlar bende böyleydim ve bende senin gibi sıkı tutup istediğim bölümü kazandım. inşallah sende kazanırsın. ve buraya yazarsın. tıp kolayca kazanılacak bi bölüm değil kendini disipline et ve koyduğun kurallara uy. çözdüğün soruları günü gününe yaz hergün bir önceki günden daha fazla soru çöz. hedefleri sürekli hatırla. tabiki de dinlen haftada bir dizi seyret kafanı dağıtmak açısından. yürüyüş yap. cep kitapları olur ben serviste gidip gelirken onları okurdum tmciydim ben edebiyat okurdum yazarları ezberlerdim. biyoloji senin için önemli biyoloji cep kitabı alabilirsin özet hap gibi bilgiler olur. ve en önemlisi dua et. fiili duanı yaptıktan sonra kavli duanı et. Allahtan hayırlısını iste:)) başarılar dilerim

canım benim bir öğrencim bu durumdaydı.ilk sene bu yüzden kazanamadı.mezun olarak hazırlandı.ygs de yine problem yaşadı.sonunda önyargılarını aşıp psikiyatriye gitti öyle çok yoğun değil birkaç doz ilaçla lys sınavı çok iyi geçti şimdi istediği üniversiteye yerleşti.bir an önce git birtanem.her ilaç aynı değil senin için ilaç tedavisi kaçınılmaz görünüyor.inşallah doktor olursun.öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…