Doktor olmaz dedi !!

Oyak67

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2016
48
29
3
30
Mrb 1 senedir korunmuyoruz pcos olduğu için her testi yaptılar bi sıkıntı yoktu 1 ay klomen kullandım son kontrolümde doktor senin çocuğun olmaz yumurtalıkların büyümüyo dedi ah bu doktolar !! Allah çok büyğk doktor bunu söylerken benim bebişim orada olmaya başlamış 3 haftalık hamileyim.. rabbimden başka kimse bilemez neyin ne olduğunu allahtan umut kesilmez doktorların dedikleri sadece laff.. rabbim herkese nasip etsn

Mrb 1 senedir korunmuyoruz pcos olduğu için her testi yaptılar bi sıkıntı yoktu 1 ay klomen kullandım son kontrolümde doktor senin çocuğun olmaz yumurtalıkların büyümüyo dedi ah bu doktolar !! Allah çok büyğk doktor bunu söylerken benim bebişim orada olmaya başlamış 3 haftalık hamileyim.. rabbimden başka kimse bilemez neyin ne olduğunu allahtan umut kesilmez doktorların dedikleri sadece laff.. rabbim herkese nasip etsn
Dimi Allah dilerse olmazlar olur.Maşallah size.Sağlıcakla kucağıniza alın inş.

Saqsalim kucaginada almak nasip olsun insallah.. darisi bize.. hersey Allah n takdiri o isterse hersey olur...

sağlıkla kucağına al inşallah evladını. bende pcosum ve doktor doktor gezdim doktorlar mümkün değil çocuğun olmaz, kısırlık başlamış dediler. ve en sonunda tedaviye başlayacakken hamile olduğumu öğrenmiştm v eçok şükrettim allaha. rabbimden başka kimse bilemez neyin ne olacağına. allahım isteyen herkese evlat versin kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah

Ben bu doktor musveddelerini anlamıyorum ya. Kaç kişiden duydum bu durumu. Bir doktor birine senin çocuğun olmaz demişse kesin çocuğu oluyor.
Ters psikoloji yapmaya mı çalışıyorlar acaba?
Daha geçen hafta bir arkadaşla konuştuk. Pcos varmış, doktor senin çocuğun olmaz demiş. Boyu kadar kızı var şu anda

Kadın doktorlar tam bir illet erkek doktorlar bin kat daha iyi ve sakin. Şuan gittiğim doktorum erkek ve diğer doktorun dediğini söyledim allah mı nerden biliyomuş olmıycağını dedi

Ayy ne guzel gozunaydin :) banada bugun iki tarafta pco var zor senin cok tembel dedi vucudum yogun sekilde testreron uretiyomus:olamaz::silah:

7 adet inciri 2 bardak temiz suda 15 dk kaynat. Sonra 3 tane havucu yine 2 barsak suda 20 dk kaynat ılıyınca ikisini karıştır günde 2 bardak aç karnına iç allahın izniyle yumurtalıkların çatlar ve pkos kurtulursn. Pkos zaten çatlamayan yumurtalar

Back
X