Doktor önerileriniz gazı hastanesi

elayilmaz016

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2017
4
0
86
43
Ankara Gazi hastanesi için kadın doğum doktoru önerileriniz nedir . Muayene doğum ücretleri nelerdir

Merhaba, gebelik takibini sadece Erhan Demirdağ hocanın yaptığını 11 haftadan önce kontrollere başlamak gerektiğini yoksa kabul etmeyeceklerini, muayene ücretinin 360 tl olduğunu ve 10 gün geçerli olduğunu, sezeryanın da 1500 tl oldupunu öğrendim.

Merhaba tekrar, muayene için 258 lira ödedim, 20 dakika kadar bekledim sadece, içeride iki asistan ve hoca vardı iyi ve bilgilendirici bir muayene geçirdim, başka hastanede yaptırdığım kan testleri yorumlandı, ben sormadan kalp atışı dinletildi 4 fotoğraf da verdiler. Karşımda ekran vardı, eşim de odadaydı onu da sürece dahil ettiler, iyi bir deneyimdi.

Kaç haftalıktınız belirli bi haftadan sonra bakmıyolar mı ki acaba bi de nasıl randevu aldınız

Kaç haftalıktınız belirli bi haftadan sonra bakmıyolar mı ki acaba bi de nasıl randevu aldınız
Ben zaten dermatolojide takip ediliyordum gitmişken sordum, sorduğumda 5 haftalıktım şehir hastanesine girmiştim, 8 şubata var dediler. Ertesi gün yine hastanede işim vardı, kesin olarak gaziye gitmeye karar verdim sekretere bu kez randevu alacağım dediğimde 24 ocak için gün verdiler. O kontrolden çıkınca da, 15 şubat için randevu aldım. Kontol zamanı gelene kadar da 2 defa aradılar dosya doldurmayla ilgili olarak.
Sanırım internet sitesinde anabilim dallarının çğretim üyeleri sekreterlerinin telefon numaraları var oradan da alabilirsiniz. 11 haftayı geçmemeniz gerektiğini söylediler randevular için, erken almakta yarar var.

Ben 18 haftalık oldum bakmazlar o zaman bana

Bende 18. Haftada Gazi hastanesine gittim. Bana hocalar hasta almıyor tarzı bir şey dendi. Sebebi nedir acaba ?

Poliklinik kısmını bilmiyorum belki orası bakıyordur ama sanırım hafta sınırından dolayı öyle söylenmiştir, zaten tek hoca bakıyor

Gazi devlet degilmi nasıl muayene ücreti doğum ücreti aliniyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…