Doktor önerileriniz var mı lütfen yardım edin

deep61

Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2013
33
0
6
35
Antalya
arkadaşlar burnumdan memnun değilim her gün bir burun deliğimden nefes alamıyorum. estetik ve fonksiyonel burun ameliyat olcam lütfen önerilerinizi yazınız.

arkadaşlar burnumdan memnun değilim her gün bir burun deliğimden nefes alamıyorum. estetik ve fonksiyonel burun ameliyat olcam lütfen önerilerinizi yazınız.

geçmiş olsun. bende de aynı sıkıntı vardı. Emre ilhana ameliyat oldum 8 ay önce. sonuçtan çok memnunum. arkadaşlık isteğinizi kabul ettim. yalnız 25 msj sayınızı doldurduktan sonra fotolara bakabilirsiniz .

Evet ama çok korkuyorum. Senin ameliyatın nasıl geçti ayrı sızı oluyomuş.

canım korkulacak bir durum değil. asıl nefes alamadan yaşamak çok zor geldi bana. ağzımdan nefes almak hele ki geceleri kabus oluyordu. ameliyattan sonra 1 haftada toparlıyorsun zaten. ağrım hiç olmadı. hatta emre beyin vermiş olduğu ağrı kesiciyi bile hiç açmadım. hem estetik hem de fonksiyonel açıdan çok memnunum. ilk ameliyatımı başkasına olmuştum ve burnum çökme yapmıştı. o yüzden kesinlikle estetikle birlikte olmalısın. bu yüzden doktor seçimi çok önemli canım. ona göre araştırmanı öneririm.

Seni Allah gönderdiği çok teşekkür ederim :)

Seni Allah gönderdiği çok teşekkür ederim :)
seni çok iyi anlıyorum canım. ben de o dönemler çok araştırıp öle Emre beye karar vermiştim. en zor kısımdır doktor seçimi. ilk ameliyatım başarısız olunca doğal olarak daha titizlikle araştırmıştım. en güzel hasta yorumlarını okumak ve paylaşılan fotolara bakmak. en azından fikir verir sana ama sen yine de aklın olan isimlerle yüz yüze görüşüp öle karar verirsin canım.

Ameliyat ucretinizi ogrenebilirmiyim ve muayene ve ameliyat icin gun belirleme nasil oldu birde sadece estetikmi yoksa solunum probleminizde varmiydi. Cevap alamamaktan kusucem

Ameliyat ucretinizi ogrenebilirmiyim ve muayene ve ameliyat icin gun belirleme nasil oldu birde sadece estetikmi yoksa solunum probleminizde varmiydi. Cevap alamamaktan kusucem

Kusura bakmayın yeni gördüm. İlk ameliyatınız olacak ise muayene,hastane masrafları dahil 8 bin. Muayene için kliniği arayıp asistanı burcu hanımdan randevu alabilirsiniz.tabi Emre bey çok yoğun oluyor.o yüzden ameliyat olmak istediğiniz tarihe kdr en az 3 ay önceden randevu almanızı öneririm.ilk görüşmenizde ameliyat gününüzü de belirlersiniz.ben estetikle birlikte burun içi problemlerim de giderildi.burnumdan nefes slamıyordum çok şükür o sorunumda kalmadı.başka sorunuz olursa seve seve yanıtlarım

Merhabalar,

Ben bundan uzun bir zaman önce burun estetiği oldum.(sanırım 2005 filandı) Doktorum bence mükemmel bir doktordu.(Fethi Orak) Şimdiye kadar 1-2 kişi anladı ameliyatlı olduğumu. Çok doğal bir burnum olmasının yanı sıra ameliyat sürecim de oldukça kolay geçti. Ama ne yazık ki nefes alma zorluğu bana da yapıştı kaldı.(ki ameliyat öncesinde böyle bir durum yoktu) Bir de tabii sigara içiyor olmak bunu daha da artırdı. Sanırım bu ameliyat sonrası birçok kişinin başına gelen bir durum. Neden olduğunu bilmiyorum doğrusu araştırmadım, bu sorunu hep nasılsa bir şekilde çözülür diye erteledim durdum. Ta ki iki ay önce Yoga'ya başlayana kadar. Herkese tavsiye ediyorum, Yoga yapmak zor, zaman istiyor vs. gibi düşünmemek lazım. İnternette çok fazla video var bu konuyla ilgili. Duruşları filan boşverin sadece nefes egzersizlerini yapsanız bile inanın farkı göreceksiniz. Ben burnumun nasıl böyle bir potansiyele sahip olduğuna şaştım :) Temel yoga nefesleri şeklinde ararsanız mutlaka bir şeyler çıkacaktır. Ameliyat olmak bir çözüm tabii ki ama bence önce alternatif yolları denemek daha mantıklı. Tabii ciddi bir kemik deviasyonunuz varsa bilemem ama bıçak altına yatmadan önce iyi düşünmek lazım bence.

En kısa sürede probleminizin çözülmesini umarım.

Gercekten üstad dr . Hakan gence. Her gecen gün resim paylascam sizin için arkadaşlar.

Gercekten üstad dr . Hakan gence. Her gecen gün resim paylascam sizin için arkadaşlar.
Resimlerini şuan gördüm gerçekten çok başarılı ve güzel olmuş.Nekadar ödediğini öğrenebilir miyim lütfen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…