Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar burnumdan memnun değilim her gün bir burun deliğimden nefes alamıyorum. estetik ve fonksiyonel burun ameliyat olcam lütfen önerilerinizi yazınız.
Evet ama çok korkuyorum. Senin ameliyatın nasıl geçti ayrı sızı oluyomuş.
geçmiş olsun. bende de aynı sıkıntı vardı. Emre ilhana ameliyat oldum 8 ay önce. sonuçtan çok memnunum. arkadaşlık isteğinizi kabul ettim. yalnız 25 msj sayınızı doldurduktan sonra fotolara bakabilirsiniz .![]()
seni çok iyi anlıyorum canım. ben de o dönemler çok araştırıp öle Emre beye karar vermiştim. en zor kısımdır doktor seçimi. ilk ameliyatım başarısız olunca doğal olarak daha titizlikle araştırmıştım. en güzel hasta yorumlarını okumak ve paylaşılan fotolara bakmak. en azından fikir verir sana ama sen yine de aklın olan isimlerle yüz yüze görüşüp öle karar verirsin canım.Seni Allah gönderdiği çok teşekkür ederim :)
geçmiş olsun. bende de aynı sıkıntı vardı. Emre ilhana ameliyat oldum 8 ay önce. sonuçtan çok memnunum. arkadaşlık isteğinizi kabul ettim. yalnız 25 msj sayınızı doldurduktan sonra fotolara bakabilirsiniz .![]()
Ameliyat ucretinizi ogrenebilirmiyim ve muayene ve ameliyat icin gun belirleme nasil oldu birde sadece estetikmi yoksa solunum probleminizde varmiydi. Cevap alamamaktan kusucem
Resimlerini şuan gördüm gerçekten çok başarılı ve güzel olmuş.Nekadar ödediğini öğrenebilir miyim lütfen?Gercekten üstad dr . Hakan gence. Her gecen gün resim paylascam sizin için arkadaşlar.