Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar önce hamile olalım diye tutturduk şimdi de doktor araştırmasına başladık...önerebilceğiniz doktor var mı istanbul avrupa yakasında??ayşegül sofuoğlunu önerdiler bana ama bilemiyorum..yorumlarınızı bekliyorum...
arkadaşlar önce hamile olalım diye tutturduk şimdi de doktor araştırmasına başladık...önerebilceğiniz doktor var mı istanbul avrupa yakasında??ayşegül sofuoğlunu önerdiler bana ama bilemiyorum..yorumlarınızı bekliyorum...
öncelikle hamile isen hayırlı olsun yada düşünüyomusun orasını tam anlıyamadım
ben medical park fatih leyla ercana giittim en baştan sonuna kadar valla ayşegül sofuoğluda o hastanede fakat aşırı yoğunluktan muayeneleri kısa tuttuğunu söyledi bikaç arkadaşım ben geçtiğimiz temmuz 12 de kızımı dünyaya getirdim leyla ercan harika bir dr bence hem muayenelerde insanı rahatlatıyo hemde doğumum pazar gününe denk geldi hemen hastaneye geldi dr um çok pratik bir insan birde hastaneye gelmedende telefonda bana yanlış bişey yapmasınlar diye o günkü nöbetçi dr aradı talimatlarını verdi ve ben gelmeden hiç bir işlem yapmayın ona dedi ben çok sevdim yine hamişlik düşünsem yine ona giderim
avrasya hastanesı dr.istepan suna.
hamılelıgımı o takıp ettı ve dogumum yıne kendısıyle oldu. cok memnunum tekrar cocuk dusunursem yıne kendısıne gıdecegım.