Doğuma Hazırlık Doktor randevu verdi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Rbaylmz

Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2018
4
0
6
28
Hanımlar 38+5 haftalik hamileyim ,doktorum 01.03.2018 tarihine kadar sancin gelmesse 17:00 19:00 saatleri arasında gel dedi ,aksama verdi randevu yani acaba dogumami giricem ,ayni seyi yasayan varmi ,o ara doktorada soramadim devlet hastanesindeydim acele etti doktor . Lütfen cevap verin doguma alirlami sizce neden aksama randevu versinki o zaman??? Simdiden tesekkur ederim .

Doguma alıp almayacağını söylemesi gerekirdi yahu, çok garip bence.Eger doğum yapmak istiyorsanız beklemek istemiyorsanız hazırlıklı gidin yine de

O tarihe kadar sancin gelmesse verdigim tarihde gel dedi sadece , kac gundur dusunuyorum acaba dogumami alicak

Bence sezeryana alacak, mesai dışı uygulamAsı var hastanelerde genelde o saatlerde. Sezeryanı da mesai dışında yapacak gibi geldi bana

Bebek bas asagi duruyo normal olur demisdi bu sekil giderse demisdi ,ama bilmiyorum son dakka geri donermi bilmiyorum ,insallah normal olur

Hanımlar 38+5 haftalik hamileyim ,doktorum 01.03.2018 tarihine kadar sancin gelmesse 17:00 19:00 saatleri arasında gel dedi ,aksama verdi randevu yani acaba dogumami giricem ,ayni seyi yasayan varmi ,o ara doktorada soramadim devlet hastanesindeydim acele etti doktor . Lütfen cevap verin doguma alirlami sizce neden aksama randevu versinki o zaman??? Simdiden tesekkur ederim .
İyi akşamlar, ben doğuma alacağını sanmıyorum zira siz sezeryan diye planlamamışsınız. Bence kontrol amaçlı çağırmıştır. Nst'ye girersiniz. Eğer sizin dediğiniz gibi düşünecek olursak, planlı sezeryanda önceden kan tahlilleri yapılıp anestezi uzmanının onayı alınıp öyle yapılıyor. Yani kontrol amaçlıdır, kontrol sonucunda gidişata göre karar verilir.

İyi de millet 41 haftaya kadar bekliyor neden sizi sezaryana almak istiyor? Bir sorun mu var? Yani size gel demesi önce verecekler suni sancıyı sonra da olmuyor kordon dolandı diye sezeryan!
Ben olsam gitmem beklerim.

Problem yoksa gidişatta , şuan vaktiniz var görünüyor. 40 hafta dolmamış bile , 42 yi bekleyen ler var.
Ondan dolayı , kontrol amaçlıdır çağırması bence . Bebek kanalda fakan demişmiydi en son veya nst de düzenli sancılar azda olsa açıklık varmıydı?
Var ise açıklık ilerlemezse belki çağırdığı tarihe kadar gelmezse diye suni sancı deneyeceklerdir.
Rabbim bir avazda kurtsrsın hepimizi inşallah hayırla...

Back
X