Doktor seçimime yardım! Erhan Eryılmaz, Abdülkadir Göksel, Süreyya Şeneldir

diagonal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2011
385
4
68
İstanbul
Uzun zamandır burnum tıkalı ama korkudan bir türlü cesaret edemedim. Artık horluyorum da :43: Yani karar verdim hem estetik olsun istiyorum hem de nefes almak. Yıllar önce bir arkadaşım Erhan Eryılmaza ameliyat olmuştu ancak forumları araştırınca birsürü başka doktor ismi gördüm. Birkaç görüşme de yaptım ve sonunda bu üş isimde kaldım. Lütfen bu doktorlarla ilgili gerçekçi fikirlerinizi söyleyin çook ihtiyacım var.

canım benim biricik doktorum abdulkadir gökselll fotolarıma bakabilirsin.. Tavsiye ediyorum sonuna kadar hemde :):74:

Slm Bende A.Göksel beye amelıyat oldum.bekledıgımden süper bir ameliyat gecirdim.Doktor bey gercekten cok ıyı.bende cok arastırdım ön yargılıydım hep ama amelıyattan sonra keske daha once yaptırsaydım dedım.sımdı ınsan hıc eskı fotolara bakmak ıstemıyor.kendıne daha cok güven duyuyorsun.hıc düsünme.doktorda piyasadaen iyi doktor.hem samimi hem profesyonel...cok pratik olmus.bır de dogal burun yapıyor...

Uzun zamandır burnum tıkalı ama korkudan bir türlü cesaret edemedim. Artık horluyorum da :43: Yani karar verdim hem estetik olsun istiyorum hem de nefes almak. Yıllar önce bir arkadaşım Erhan Eryılmaza ameliyat olmuştu ancak forumları araştırınca birsürü başka doktor ismi gördüm. Birkaç görüşme de yaptım ve sonunda bu üş isimde kaldım. Lütfen bu doktorlarla ilgili gerçekçi fikirlerinizi söyleyin çook ihtiyacım var.

tatlım bana sorarsan bende kendı doktorum abdülkadir gökseli tavsıye ederım sana,benımde hem nefes alamama hemde burnumun seklınde bozukluk vardı hepsını kolayca cözdük suan hem rahat nefes alabılıyoırum hemde cok cıcı bır burnum oldu kımse amelıyat oldugumu farketmedı nekadar dogal oldugunu sen dusun artık tatlım :)))

diagonal ben de dr. arayışındayım. erhan eryılmaz benim de aklımdaki dr.lardan biri.diğer iki dr.la görüşmedim. erhan beyle ilgili izlenimlerini özelden yazar mısın, kendisine ameliyat olan arkadaşın da varmış çünkü. ben özelden yazamıyorum mesaj sayım yeterli değil.

Arastirmalar sonuc aldimi, ne asmasindasini doktorlar arasinda ki arasirma konusunda. Nelere dikakt ederekten, nelere önem vererekten arastiriyorsunuz. Neleri sorguluyorsunuz? Bende arayis icindeyim de...

Arastirmalar sonuc aldimi, ne asmasindasini doktorlar arasinda ki arasirma konusunda. Nelere dikakt ederekten, nelere önem vererekten arastiriyorsunuz. Neleri sorguluyorsunuz? Bende arayis icindeyim de...

bende sendenım hala arastırma ıcerısındeyım ve hergun kafam bıraz daha karısıyor eleme yapmam gerekırken doktor sayısı hergun dahada artıyor :))) ben kesınnlıkle dogal bır burun ıstıyorum,amelıyat olduktan sonra kımsenın aaa estetık olmussun demesını ıstemıyorum ya burnum güzellessın ama amelıyat olduğum farkedılmesın ıstıyorum acaba cokmu sey ıstıyorum :)))

kızlar ben 14 gun once sureyya seneldire amelliyat oldum. septum deviasyonu, et buyumesi ve estetik yapıldı.
gayet memnunum. rahatca nefes alıyorum. odem neredeyse hic kalmadı burnumun ustunde ince bir bant var.
sureyya bey i bir arkadasim tavsiye etmisti gercekten cok dogru bir karar vermisim. 1 hafta sonra ise gittigimde yuzumde hic morluk yoktu ve herkes cok sasirdi.

kızlar ben 14 gun once sureyya seneldire amelliyat oldum. septum deviasyonu, et buyumesi ve estetik yapıldı.
gayet memnunum. rahatca nefes alıyorum. odem neredeyse hic kalmadı burnumun ustunde ince bir bant var.
sureyya bey i bir arkadasim tavsiye etmisti gercekten cok dogru bir karar vermisim. 1 hafta sonra ise gittigimde yuzumde hic morluk yoktu ve herkes cok sasirdi.

selam bende sımdılık doktor secım evresındeyım bunada karar verırsem level atlayıp amelıyat olacagım :)))) benımde kaafamda 5 doktor ısmı var senın doktorunda bunların arasında :))) busepınar adında bır arkadasımız var bana cok yardımcı oldu cevaplarıyla bana tek aradıgım kelımeyı o söyledı DOĞALLIK ben bunu ıstıyorum yaaa senın nasıl dogal duruyormu ?

selam bende sımdılık doktor secım evresındeyım bunada karar verırsem level atlayıp amelıyat olacagım :)))) benımde kaafamda 5 doktor ısmı var senın doktorunda bunların arasında :))) busepınar adında bır arkadasımız var bana cok yardımcı oldu cevaplarıyla bana tek aradıgım kelımeyı o söyledı DOĞALLIK ben bunu ıstıyorum yaaa senın nasıl dogal duruyormu ?

henuz daha şiş ve bandajlı biraz ama herkes cok dogal durdugunu soyluyor, eski burnum da cok kotu degildi o yuzden asiri fark olmadı.
nasıl foto yuklerim bilmiyorum ama mail adresini verirsen atarım. bence aklında 5 doktor varsa hepsini gor. Hepsi cok iyidir ancak senin doktorla kafanın uyuyor olması ve kendini rahat hissetmen de cok onemli oldugunu dusunuyorum. Ben 1 yıl boyunca arastırdım. 4 doktora gittim.
Sureyya bey cok iyi niyetli ve sorulara bıkmadan usanmadan cevap veriyor. amelliyat sonrasında kullandırdıgı bir maske sayesinde hic buz kullanmama gerek kalmadi ve yuzumde morarma ve sislikler minimum oldu.

selam bende sımdılık doktor secım evresındeyım bunada karar verırsem level atlayıp amelıyat olacagım :)))) benımde kaafamda 5 doktor ısmı var senın doktorunda bunların arasında :))) busepınar adında bır arkadasımız var bana cok yardımcı oldu cevaplarıyla bana tek aradıgım kelımeyı o söyledı doğallık ben bunu ıstıyorum yaaa senın nasıl dogal duruyormu ?

canım busepınar arkadaş ile aynı doktora olduk abdulkadır göksel benim fotolarıma da bakabilirsin doallıkta bir numarayım:)))))

henuz daha şiş ve bandajlı biraz ama herkes cok dogal durdugunu soyluyor, eski burnum da cok kotu degildi o yuzden asiri fark olmadı.
nasıl foto yuklerim bilmiyorum ama mail adresini verirsen atarım. bence aklında 5 doktor varsa hepsini gor. Hepsi cok iyidir ancak senin doktorla kafanın uyuyor olması ve kendini rahat hissetmen de cok onemli oldugunu dusunuyorum. Ben 1 yıl boyunca arastırdım. 4 doktora gittim.
Sureyya bey cok iyi niyetli ve sorulara bıkmadan usanmadan cevap veriyor. amelliyat sonrasında kullandırdıgı bir maske sayesinde hic buz kullanmama gerek kalmadi ve yuzumde morarma ve sislikler minimum oldu.

canım çok teşekkür ederım cevabın ıcın , dedıgın gıbı yapmaya karar verdım zaten hepsıyle teker teker görüşecegım görüşmede bellı olur zaten dıye dusunuyorum ama bu kararsızlık ne beter bıseymıs :(

Back
X