Doktor seçmeme yardım ediiiiinnn ! :'(

Htcengn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2018
52
23
3
30
Kızlar merhaba 5.5 haftalık hamileyim haftaya iyi bi doktora başlayıp onla devam etmek istiyorum Ersoy Hastanesinden Ayşegül KALIN mı Mine Fisun ERGÜL mü ? Bu doktorları bilen duyan varsa yardımcı olabilir mi lütfen canlarım ? :anneadayı::KK42:

Merhaba canım

Biz de eşimle doktor arıyoruz, ilk hamileliğim ve müthiş bir heyecan korku var içimde. Bu hislerle 1-2 doktora gitmiş bulunduk. Son olarak Neşe Hayırlıoğlu ile görüştük.

Eşimle beraber çalıştığı özel hastanede muayene diyecebileceğimiz tarzda muayene bile olamadan azar yer gibi yanından ayrıldık kan tahlili için.

Tetkik sonuçları için görüşmememizden bahsetmiyorum bile. Kendisi yeterince ilgisiz davrandı sağolsun.

Aramalarımız devam ediyor maalesef ama karar verince buradan bilgilendiririm mutlaka.

Merhaba canım

Biz de eşimle doktor arıyoruz, ilk hamileliğim ve müthiş bir heyecan korku var içimde. Bu hislerle 1-2 doktora gitmiş bulunduk. Son olarak Neşe Hayırlıoğlu ile görüştük.

Eşimle beraber çalıştığı özel hastanede muayene diyecebileceğimiz tarzda muayene bile olamadan azar yer gibi yanından ayrıldık kan tahlili için.

Tetkik sonuçları için görüşmememizden bahsetmiyorum bile. Kendisi yeterince ilgisiz davrandı sağolsun.

Aramalarımız devam ediyor maalesef ama karar verince buradan bilgilendiririm mutlaka.
Benimde ilk hamileliğim bugün gittim Ayşegül Kalına çok güzel anlatıyo bilgi veriyo ama güleryüzlü değil malesef belki zamanla açılır tanıdıkça kaynaştıkca

Aynen canım yavrularımız iyi olsunda insanlar gelir geçer hayatımızdan yavrularımız hep bizimle olsun sağlıklı olsun yeterki :KK200::anneadayı: sen naptın hangi doktora devam ediyorsun

Ben biraz tuzlu olacak ama sanırım f.n. herman işçi ye gideceğim. Bir daha neşe gibi doktorları kaldıramam sanırım...

Back
X