Doktor takibi

Kombim

1991 ♡ 1993 ♡ 2015
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2016
38
13
3
32
Doktor takibi ile tek gün ilişki oldu sadece yumurtanın catladigi gün bu şekilde bebek cinsiyet oranının tutma şansı hangisidir ..

Anladım canım ne demek istediğini. Sağlıklı oşsun inşlh. Erkek olma olasılığı %70

Arkadaslar bebegin cinsiyetini babadan gelen genler belirliyor. Kadinin yumurtlama gunu ile bir ilgisinin oldugunu sanmiyorum. Ama tabi Allah gonlunuze gore verir insallah.

mrb benim adetime 1 gün var önceki aylar hamilelik belirtileri yaşardım çıkmazdı adet sancımda olurdu ama bu ay ne adet sancım var ne de hamilelik belirtisi adetimden 1 gün önce ilişkiye girmiştim bu ayda sadece 3 kere ilişki oldu ve sadece aşırı şekilde ekşime var hamile olma ihtimalim var mı

Arkadaslar bebegin cinsiyetini babadan gelen genler belirliyor. Kadinin yumurtlama gunu ile bir ilgisinin oldugunu sanmiyorum. Ama tabi Allah gonlunuze gore verir insallah.
Tabiki bu yumurtlama zamanındaki ilişkide yine babanın spermleri etkili. Sadece y spermleri daha hızlı fakat ömrü kısa x ler yavaş ama uzun ömürlü yumurtlama öncesi yapılan ilişkide y ler ölürken x ler yumurtayı bekliyor. Bu sebeple sık ilişki ile kiz çocuk sahibi olmak isteyenler kız çocuk sahibi olma olasılığını yükseltiyor. Allah'ın taktirini unutmamak lazım eğer o ol demezse olmaz

5 haftalik hamisim o yöntem ile hamis kaldım bir kızım var nasip olursa inşallah hayırlı birde erkek evlat istiyoruz Rabbim nasip ederse o yüzden sordum

5 haftalik hamisim o yöntem ile hamis kaldım bir kızım var suan 2 bucuk yasinda doktor takibi ile tekrar hamisim tek gun iliski nasip olursa inşallah hayırlı birde erkek evlat istiyoruz Rabbim nasip ederse o yüzden sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…