Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya nası oluyo o merak ettim :))Anladım canım ne demek istediğini. Sağlıklı oşsun inşlh. Erkek olma olasılığı %70
Sadeve yumurtlama gününde tek ilişki ile gebe kalınırsa bebeğin erkek olma ihtimali kızdan yüksek Can'ım bende bu forumda duydumYa nası oluyo o merak ettim :))
Ben hiç duymamıştım öyle bi olasılık
İlginçmiş :)Sadeve yumurtlama gününde tek ilişki ile gebe kalınırsa bebeğin erkek olma ihtimali kızdan yüksek Can'ım bende bu forumda duydum
Bende geç öğrendim. Aslında kızı olanlar için iyi bir yöntem mişİlginçmiş :)
Saol canım cevabın için ben de öğrenmiş oldum
Tabiki bu yumurtlama zamanındaki ilişkide yine babanın spermleri etkili. Sadece y spermleri daha hızlı fakat ömrü kısa x ler yavaş ama uzun ömürlü yumurtlama öncesi yapılan ilişkide y ler ölürken x ler yumurtayı bekliyor. Bu sebeple sık ilişki ile kiz çocuk sahibi olmak isteyenler kız çocuk sahibi olma olasılığını yükseltiyor. Allah'ın taktirini unutmamak lazım eğer o ol demezse olmazArkadaslar bebegin cinsiyetini babadan gelen genler belirliyor. Kadinin yumurtlama gunu ile bir ilgisinin oldugunu sanmiyorum. Ama tabi Allah gonlunuze gore verir insallah.