doktor tavisyesi lütfen...

okyanus1984

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2012
94
4
36
Nevşehir
merhaba arkadaşlar, istanbul avrupa da oturuyorum özellikle şişli tarafında ama başka yer de olur bana iyi bir doktor veya hastane tavsiye eder misiniz? çocuk tedavisine başlamayı düşünüyorum önce aşılama sonra gerekirse tüp bebek.. doktorlardan çok canım yandı artık güvenemiyorum kimseye.. gerçekten işini bilen iyi bir doktor arıyorum... yardımcı olursanız sevinirim...

canım istanbulda en iyi tüp bebek merkezleri istanbul tüp bebek aret kamer..birde bahçeci tüp bebek merkezi var onlarda iyiler alanlarında..burdan araştırabilirsin oraya gidenler çok memnunlar canım...

İzmit'e gelebilirsen tek adres Doç. Dr. Eray ÇALIŞKAN, işlemleri de Eurofertil'de yapıyor. Çok başarılı bir doktor.

fulya bahçeciye gidiyorum canım ben güvenç beye ve çok memnunum hem senin dediğin çevrede

Benım canım doktorum Emre karatekelioğlu istanbul tüp bebek merkezinde .....tek folikülle tek taşımıza hamile kalmama vesileolan bir gün bile beni umutsuzluğa sürüklemeyen hastası ile empati kurabilen tek kelimeli ile muhtesem bir hekim ....

şişliye çok yakın, gümüşsuyunda istanbul tüp bebek ve kesinlikle emre karatekelioğlu, farklı doktorlarla deneyimlerime dayanarak söylüyorum her anlamda mükemmel bir insan ve doktor.

Emre bey ile devam ediyoruz anne oluyorum ya sen ? Sağlıkla kavuşalım inşallah

Oncelikle tebrikler canim. Senin nick'ini bana 40 yas ustu forumdan baska bir forumcu soyledi. Natural killer cell diye birsey icin tedavi oldugunu. serum yaptirrdigini soyledi. Bu konuda bilgin nasil. Bende 4 kez tup bebek denedikden sonra. Hep tutunma sorunu yasiyorum. Sonucda bu anlamda tedavi oldunmu? Bana onerin nedir?

benim dr um da mustafa acet kendisinden çok ama çok memnunum dün yeni hastanesinde başladı medipol mega(bağcılar)sanki abim ya da bi akrabam gibi görüyorum onu

amin... isteyen herkesede nasip olsun. bende hala emre beyle devam ediyorum, inşallah doğumda onunla nasip olur

Âmin Rabbim dileyen ,emek harcayan herkese nasip etsın
Doğumda inşallah onunla olacak fakat henüz detayları konuşmadık...Emre bey gibi bir doktora sahip olmak yaşadığım 6 yıllık yorucu sürecin en guzel yanıdır.

Teşekkür ederim Rabbim isteyenlere nasip etsin ...38 yasındayım 6yıldır da uğraşıyorduk....bağışıklıkla ilgili test yaptırmadım hiç ama canım doktorum sağlamcı olduğu için transfer sonrası ve positive sonuc sonrası olmak üzere 2 doz intralipid serum verdi.
Kesinlikle atlanmamalı denenmeli diye düşünüyorum....bunu her doktor uygulamıyor sanıyorum....inşallah başarırsın

Son düzenleme:

Insallah canim. Hangi doktor bu birde ben arastirayim diyorum. Hangi klinikden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…