Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
merhaba bebegım 3 aylık ve doktorumuzu değiştirmek zorunda kaldık ve bu ayki kontrolumuz için doktor arıyoruz ama çok kararsız kaldık doktor tavsıyelerınıze ıhtıyacımız var....kimler nereye gıdıyor ???
canım hang, şehirdesin nerden bileceğiz ben trabzondayım özel hastanede mükemmel bir doktorumuz var özel hastane tercih etmelisin bire bir ararsın gerekirse her konuyu sorabilirsin..