A Anaolduk Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 31 Mart 2016 91 122 43 30 İstanbul 1 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Anaolduk #1 Merhaba kızlar .istanbul avrupa yakasi eyüp semtine yakın gebelik takibi ve dogum yapan iyi bir doktor tavsiyesine ihtycm var özel devlet farketmyor . İstanbula yeni taşındım pek bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim. Size boooolll dua ederimm
Merhaba kızlar .istanbul avrupa yakasi eyüp semtine yakın gebelik takibi ve dogum yapan iyi bir doktor tavsiyesine ihtycm var özel devlet farketmyor . İstanbula yeni taşındım pek bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim. Size boooolll dua ederimm
saribaykus Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2017 1.528 1.098 133 32 istanbul 3 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Anaolduk #2 Sefaköy medipolde kuzenim doğum yaptı çok memnun kaldı doktorunun adı Deniz hanım Ben bezmialeme gidiyorum. Memnunum
Sefaköy medipolde kuzenim doğum yaptı çok memnun kaldı doktorunun adı Deniz hanım Ben bezmialeme gidiyorum. Memnunum
A Anaolduk Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 31 Mart 2016 91 122 43 30 İstanbul 8 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Anaolduk #3 Bezmialemde hangi doktora gdyrsunuz acaba ve memnun musunuz ?