Doktor tavsiyesi istanbul Avrupa yakası

sydaaaaaa

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2022
19
11
8
30
Merhaba arkadaşlar sizden acil yardım istiyorum ten tene temasa dikkat eden normal doğumu destekleyen doğal sürece önem veren önerdiğiniz doktor var mı ? Tabi eşimin doğuma girmesini de istiyorum bazı hastaneler bunu kabul etmiyormuş :KK43: Lütfen kafam çok karışık tavsiyelerinizi yazarsanız çok sevinirim

Eşinizi neden doğuma sokuyorsunuz,bir ömür sizi öyle hatırlaması bence pek iyi birşey değil,ben istemezdim eşim benden soğur kadın olarak göremez belki sonrasında diye. Tabi yine tercih sizin eşiniz de istekli mi bu konuda.

Merhaba arkadaşlar sizden acil yardım istiyorum ten tene temasa dikkat eden normal doğumu destekleyen doğal sürece önem veren önerdiğiniz doktor var mı ? Tabi eşimin doğuma girmesini de istiyorum bazı hastaneler bunu kabul etmiyormuş :KK43: Lütfen kafam çok karışık tavsiyelerinizi yazarsanız çok sevinirim
Ben sezaryen olacağım. (2. sezaryen) koç üni hastanesine gidiyorum. Eşimi doğuma alacaklar. Ten tene de temas olacak. Normal doğumu bilemiyorum elbette ama bunu diyebilirim en azından

Eşinizi neden doğuma sokuyorsunuz,bir ömür sizi öyle hatırlaması bence pek iyi birşey değil,ben istemezdim eşim benden soğur kadın olarak göremez belki sonrasında diye. Tabi yine tercih sizin eşiniz de istekli mi bu konuda.
Yani bende o konuda biraz tereddüt yaşıyorumdum ama eşim de girmek istiyor doğuma birde eşi doğuma giren birkaç kişiyle konuştum sonra ne kadar yanlış düşünüyormuşum anladım sonuçta her alanda yanımda olup destek olmalı diye düşündük ikimizde

Medikalpark Bahçelievler Meral Arısal!
Tatlı dilli Güler yüzlü normal doğum destekçisi mükemmel bir insan.Uzun araştırmalarım sonucu kendisini bu sitede bulduğum ve pişman olduğum bir insan

Merhaba nereye gitmeye başladınız? ben de eşimin doğuma girmesini istiyorum.

Medikalpark Bahçelievler Meral Arısal!
Tatlı dilli Güler yüzlü normal doğum destekçisi mükemmel bir insan.Uzun araştırmalarım sonucu kendisini bu sitede bulduğum ve pişman olduğum bir insan
Merhaba bende meral hanımı düşünüyorum acaba ulaşabilcek bir numara veriyor mu acil durumlar için ve muayene süreniz ne kadar sürüyordu

Back
X