Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba kızlar ben soley esmer e gidiyorum gebze konak hastanesinde hastaneden memnunum ama doktor tam anlamıyla içime sinmedi varmı baska önerileriniz
Daha önce bir çok kadın doğum doktoruna gittim. Fakat gerek yoğunlukları gerek kişilik yapıları nedeniyle beklediğim güleryüzü ve ilgiyi bulamadım. Bazı doktorlar kaçıncı kez gitmeme rağmen ben tekrar tekrar anlatmadıkça beni ve tedavi sürecimi hatırlamıyorlardı. Bazıları ise 2,3 tane soru sorduğumda başlarını ovuşturmaya başlayıp suratlarını asıyorlardı. Bende istediğim şekilde tedavi sürecim hakkında bilgi alamıyordum, adeta soru sormaktan korkar olmuştum. Fakat Dr. Ümmügülsüm Hanım beni 2. Kez gitmemden itibaren hatırlıyor, her muayenemde (yoğun olup koşturarak ameliyathaneden gelmiş olsa bile) güleryüz gösteriyor. Sorduğum sorulara sabırla ve güleryüzle cevap veriyor. Ben bu sebeplerden dolayı doktorumdan oldukça memnunum ve ona güveniyorum. Sizlere de öneririm.
Medikal park azize turhan çok tatlı bende ona gidiyordum.Tavsiye ediyorum.Kürtaj olmak zorunda kaldım ama kürtajımıda başarılı bir şekilde gerçekleştirdi.Çok güler yüzlü tavsiye ederim