• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor tavsiyesi

coldplay_1701

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2015
70
26
88
35
Kizlar Merhaba. Izmirde yasiyorum. 3 yasinda Oglum var 2 yildir bogaz enfeksiyonundan sikayetciyim.Her ay ateslenip antibiyotik kullanıyoruz bazen ayda 2 defa antibiyotik kullandığımız oluyor. Cocuk doktorumuz kbb ye yonlerdi bizim anlatmamiza gore bademciklerin alinmasi lazim cocuk enfeksiyon kaptiginda tekrar getirin dedi ve kbb ye gittik amelyatin gereksiz olduğunu ilaclarla tedavi edecegini soyledi ve antibiyotik verip yolladi. 1 haftaya yakindir kullaniyoruz fakat ara ara atesimiz çıkıyor ve ben bu konuda cok dusunceliyim. 3 yasindaki cocuguma devamli antibiyotik veriliyor bogazlari duzeltelim derken böbrekleri bozucaz. Sizden ricam izmirde iyi bir kulak burun bogaz doktoru varsa bana adini soyadi ve hangi hastanede oldugunu soylerseniz cok sevinirim. Simdiden cok teşekkür ederim

Öncelikle çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin yawrunuza.benim kbb doktoru kuzenim war İzmire.Görüşmüyoruz ama mükemmel işinin ehli bir doktor.Adı Behçet Şahin. Bi özel hastahanede görev yapıyor

Gitmeyi düşünürseniz özelden yazın bana adımı söylerim doktora söylerseniz yardımcı olur size

İnstagramda izmircocukdoktoru isimli bir hesap var. İnceleyin derim. Bu tarz tekrarlayan hastalıkların arkasında beslenme yanlışlığı olabiliyor. Gluten veya süt. Ya da başka bir alerji. İmkan varsa onunla görüşün derim. Çok geçmiş olsun. Allah şifanızı versin inşallah en kısa zamanda.

Uzuldum size de çocuğunuza da inşallah iyi bı Dr bulursunuz. Kadir tugcunun yazılarını da okuyun onun sayesinde bizde çok az ilaç kullanıyoruz. Tabi iyi de bı Dr aramaya devam edin. 3 yaş çocuk için o kadar antibiyotik çok fazla bir an önce çözüm bulursunuz umarim

Tesekkur ederim. Bugun arastirdigim doktora gittim ameliyat cozum dedi.kendi cocugum olsa ameliyat yapardım dedi. Bakalim.dusunup karar vericez.

Back
X