Doktor tavsiyesi

Atesbebek

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2023
3
1
1
34
SELAM İzmir Foçada oturuyorum 4aylık bebeğim var doktorumuz karşıyaka ama değiştirmeyi düşünüyorum. Aliağa tarafların bildiğiniz tavsiye edebileceğiniz bi cocuk doktoru var mı acaba yardım edin lütfen 🙏🏻

Aliaga tarafinda degil ama Alsancakta Prof. Mete akisu var benim bebeğimin doktoru kesinlikle tavsiye ederim

Aliaga tarafinda degil ama Alsancakta Prof. Mete akisu var benim bebeğimin doktoru kesinlikle tavsiye ederim
Teşekkür ederim ama bize çok uzak acil bi durumda yakın olmasını istiyorum doktorumuzun karşıyakayı değiştirmemin sebeblerinden bi taneside uzak olması açıkcası ☹️

Telefonla yardımcı oluyor ama hastayken filan sürekli gotur getir zor olur haklısın. Geçenlerde bebegim domuz gribi oldu 4 gün boyunca gidip geldik hergun çağırdı kontrol etmek için

Telefonla yardımcı oluyor ama hastayken filan sürekli gotur getir zor olur haklısın. Geçenlerde bebegim domuz gribi oldu 4 gün boyunca gidip geldik hergun çağırdı kontrol etmek için
Evet maalesef bebek söz konusu olunca ne kadarda bilgi verse telefonla olmuyor ☹️ teşekkür ederim tavsiyen için 🙏🏻

Back
X