Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım neresindesin bilmiyorum ama ben kartalda gidiyorum umut hastanesinde Fatih bey war Fatih Birol çok iyidir eger devlete gidiceksen kartal yavuz selim hastanesi istasyon da Abdülkerim Sağkol war oda çok iyi bi doktor ikisinede gittim ikiside çok iyi tabi devlette biraz fazla sıra var ama doktor işinin ehli canım
istanbul anadolu yakasında önerebileceğiniz kadın doğum uzmanı özel yada devlet hastanesi fark etmez tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar
istanbul anadolu yakasında önerebileceğiniz kadın doğum uzmanı özel yada devlet hastanesi fark etmez tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar
Kızlar daha önce Hisar Hastanesinde doğum yapan var mı doktor onerebilirmisiniz ben ayşe hanima gittim biraz soğuk ve ilgisizdi o yüzden vazgeçtim doktor arayisindayim yardimci olmanızı rica ederim
Canim ben 9 ay once hisarda filiz candan topuz da dogum yptim ama ayrilmis galiba. Bir de Irem hanima git istersen. Orada dogum yaptiktan sonra dis cektirmek daha zor geliyor :) cok guzel bir dogum gecirdimKızlar daha önce Hisar Hastanesinde doğum yapan var mı doktor onerebilirmisiniz ben ayşe hanima gittim biraz soğuk ve ilgisizdi o yüzden vazgeçtim doktor arayisindayim yardimci olmanızı rica ederim
Canim ben 9 ay once hisarda filiz candan topuz da dogum yptim ama ayrilmis galiba. Bir de Irem hanima git istersen. Orada dogum yaptiktan sonra dis cektirmek daha zor geliyor :) cok guzel bir dogum gecirdim
Irem hanima baska bir arkadasim gidiyordu memnundu. Ocak ayinda benim dogum yaptigim gun ikizlerin dogumunu yapmisti (riskliymis sanirim)herkes onu konusuyordu. Ozel saglik sigortan var mi? 5400du benim ama sigortadan dolayi sirket karsiladi odeme yapmadim. Eger normal dogum olmayacaksao hastanede epidural sezeryani siddetle tavsiye ederimCanim cok tesekkur ederim sen irem hanima gitmismiydin ne zaman doğum yaptın doğum için uygun bir hastane mi ne kadar ücret ödedin bir sorun yaşadın mi
Filiz hanım Kadıköy’e geçti ,ben şuan çok memnunum kendisinden ,gayet ilgili alakalıCanim ben 9 ay once hisarda filiz candan topuz da dogum yptim ama ayrilmis galiba. Bir de Irem hanima git istersen. Orada dogum yaptiktan sonra dis cektirmek daha zor geliyor :) cok guzel bir dogum gecirdim